上一頁下一頁
發新話題

人妻。意料之外

收藏  |  訂閱
380  111.0k

引用:
原帖由 A1000 於 2015-2-4 03:30 PM 發表 查看引用來源
你講得無錯,有啲見到都唔起頭。但亦有外表好睇唔好食,上到床原來兩碼子事!:smile_39:
開口又係食字:smile_42::smile_42::smile_42:

引用:
原帖由 mary2015 於 2015-2-4 04:10 PM 發表 查看引用來源

只怕最後自己沉左船

所以向上面樓主提出問題來讓她反思, 但看來跟大部分初哥一樣沉醉於所謂溫柔香中

引用:
原帖由 uwillknow 於 2015-2-5 11:37 AM 發表 查看引用來源

開口又係食字:smile_42::smile_42::smile_42:
世界咁大,大把好野食
住家菜,私房菜,咩國家都有
各人可以選擇食任何一樣
不過同時餐廳都對顧客有要求
高級野你都要著得得體點,費事失禮
更重要係心態
就好似食法國菜咁,你當快餐咁食,咁邊有意思

食係食,不過都分點食
如果只為飽肚既,食咩都無分別啦

引用:
原帖由 愛女人味 於 2015-2-5 11:51 AM 發表 查看引用來源

世界咁大,大把好野食
住家菜,私房菜,咩國家都有
各人可以選擇食任何一樣
不過同時餐廳都對顧客有要求
高級野你都要著得得體點,費事失禮
更重要係心態
就好似食法國菜咁,你當快餐咁食,咁邊有意思

食 ...
唔飽肚你為什麼要食呢?

性都可以飽的嗎? 那只是想洩慾而已:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 uwillknow 於 2015-2-5 12:05 PM 發表 查看引用來源

唔飽肚你為什麼要食呢?

性都可以飽的嗎? 那只是想洩慾而已:smile_30::smile_30::smile_30:
哈哈!所以有點人唔會去食茶餐廳,有點人唔會去食法國菜
飽當然重要啦!更重要係有無尊重食物

引用:
原帖由 uwillknow 於 2015-2-5 12:05 PM 發表 查看引用來源

唔飽肚你為什麼要食呢?

性係兩性關係中好重要,有感情唧性會更加令到雙方互相關係更深刻...所以不是只是想洩慾而己...

引用:
原帖由 FairKin 於 2015-2-5 10:19 AM 發表 查看引用來源

大家都知遊戲係咁玩,一旦認真,既傷到身又會傷心。
我有淫亂過,亦有簡單純情過,識遵守遊戲規則又如何? 一方面仍要繼續擔當日常的角色,另一方面情人只可以晌生活中不見得光的層面存在,其實會好矛盾、辛苦 ...
多謝你的分享!

引用:
原帖由 uwillknow 於 2015-2-5 11:42 AM 發表 查看引用來源

所以向上面樓主提出問題來讓她反思, 但看來跟大部分初哥一樣沉醉於所謂溫柔香中
聽取不同分享丶見解丶建議,有助擴大思維空間,提醒自己從不同角度看事物及了解網上的「人」,真的要多謝你肺腑之言!

所以各位師兄,如果係玩家,便要學習不要只用性為出發點去分析人與物啦!世界大得很呢!

引用:
原帖由 chinahan 於 2015-2-5 03:21 PM 發表 查看引用來源

算啦c兄,呢位人兄咁有自己見解,咪由佢啦。。。有時。。。夏蟲又焉能語冰呢。。。

永遠保持 open-minded,聆聽各類人的分享,放眼看世界,就不會做井底之蛙,講嘢不會一面倒。

高EQ、心胸擴闊、不與小人計較,才是做大事的人。

引用:
原帖由 愛上了叮噹 於 2015-2-5 06:08 PM 發表 查看引用來源

永遠保持 open-minded,聆聽各類人的分享,放眼看世界,就不會做井底之蛙,講嘢不會一面倒。

高EQ、心胸擴闊、不與小人計較,才是做大事的人。

以上都非常同意
但現實............................

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆