上一頁下一頁
發新話題

人妻。意料之外

收藏  |  訂閱
380  111.1k

引用:
原帖由 mary2015 於 2015-2-4 03:26 PM 發表 查看引用來源
有時會諗,明知呢個關係係唔會有結果亦都唔會長久,咁點解要比佢繼續落去呢
心靈寄託~

個個女人都喺度尋夢!成日睇愛情小說,甚麼白馬王子。實質現實生活,同自己嘅幻想係兩碼子事!老實講,自己結咗婚,就要埋街食井水,把前塵往事,要忘記。否則仍然要浪漫嘅生活。咁就有大把呢類男人出現。始終有一個喺你身邊!正所謂有食唔食,罪大惡極。只要身材外樣貌唔難睇,粗粗都係肉,好過去自凟!:smile_38:
引用:
原帖由 愛上了叮噹 於 2015-1-22 01:31 發表 查看引用來源
人生中好多東西,都是意外!

情人:

情人可遇不可求。人妻結婚多年,我一直完全沒有想過找情人,但去年偶然機會下,遇上他。

無心插柳,竟與他相戀起來。兩位背景不同,大䌫都扯唔埋,無論是生活圈子 ...

老實講,終極目標,就係上床!否則咁多嘢講,唔好返屋企同佢老母講咩?:smile_30:
引用:
原帖由 uwillknow 於 2015-2-4 13:01 發表 查看引用來源

說起來性是主菜, 睇戲, 食飯也是陪襯而已.  談天說地很多人也可以

如果你不給他性, 其實你很清楚他不會再這樣跟你溝通吧.  不竟你們是性伴, 因為你身邊另一半不能或不想跟你做愛.

引用:
原帖由 chinahan 於 2015-2-4 03:35 PM 發表 查看引用來源

Marh姐,你又係同路人?

引用:
原帖由 uncleblue 於 2015-2-4 03:33 PM 發表 查看引用來源
心靈寄託~
只怕最後自己沉左船

引用:
原帖由 chinahan 於 2015-2-4 02:22 PM 發表 查看引用來源
坦白講,有番咁上下人生閱歷,可以有一個紅顏知己能令自己傾心吐意,講自己心裡面既野,無論係開心既,甚至係自己唔掂既野 (唔包括小弟啦,嘿嘿),我不知幾恨。。。
:smile_13:
即使有此等紅顏知己,大家好多野都夾,但就係夾唔到時間咪仲慘......

引用:
原帖由 chinahan 於 2015-2-4 02:22 PM 發表 查看引用來源
坦白講,有番咁上下人生閱歷,可以有一個紅顏知己能令自己傾心吐意,講自己心裡面既野,無論係開心既,甚至係自己唔掂既野 (唔包括小弟啦,嘿嘿),我不知幾恨。。。
:smile_13:
㚒到的紅顔知己,真的很難遇到

緣份

引用:
原帖由 chinahan 於 2015-2-4 04:27 PM 發表 查看引用來源

等待,期望相見係浪漫的~
等等下...斷咗纜...放走咗

引用:
原帖由 愛女人味 於 2015-2-4 01:45 PM 發表 查看引用來源

睇得出你係一個玩家
因為就算對方點,你都只會覺得性係最重要
不過唔知你係個成功定失敗
失敗既只會越黎越自負,因為食不到既葡萄係好酸

無錯,同一件事,大家的見解會好唔同,視乎各人的觀點與角度。

引用:
原帖由 chinahan 於 2015-2-4 04:40 PM 發表 查看引用來源
肯聽,都仲要明你講咩吖,明,又會唔會體會到果d感受呢。。。 太多太多。。。 有呢個人實太幸福!
搵到的話,真的要好好珍惜

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆