上一頁下一頁
發新話題

老婆原來一直都好明白我想玩Swing party 之 part two updated

收藏  |  訂閱
306  145.1k

wow.. 你地玩得好開心呀,我都好想試下呀
但係, 我諗我老公吾會接受到
等你在po新野,比我幻想下都好,哈哈

我老婆都一定接受唔到
學師姐講,無得做有得睇都好

引用:
原帖由 goodwifeman 於 2014-11-25 07:20 發表 查看引用來源

你睇下D人幾無聊,實在太多呢D人啦,所以唔想再分享啦!
呢個係心態問題, 當你認真同人交流, 其他人只係當戲言, 甚至只想囉著數而不會真心付出

只求自己開心算啦

尼d人揀係有得睇, 但無得享受, 妒忌而矣! 唔好理佢地, 我地祈望繼續分享!
引用:
原帖由 goodwifeman 於 2014-11-25 07:20 AM 發表 查看引用來源

你睇下D人幾無聊,實在太多呢D人啦,所以唔想再分享啦!

如果我係你老公, 就可以一齊試下啦, 一定好好玩, 可不唔係!
引用:
原帖由 人妻CANDY 於 2014-11-25 04:16 PM 發表 查看引用來源

樓主吾好有失落感,其實我就係因為睇左你個分享多左去留意swinger的資信。例如你之前介紹的playboy swing,我覺得很有feel,不過我老婆太保守。希望你可以繼續分享,如果有更多有關資信息或web site可以PM我。thanks a lot!

Thanks for your report!

佢哋想知多啲!當然有好多無誠意嘅!就唔好嘥時間。:smile_34:
引用:
原帖由 goodwifeman 於 2014-11-24 11:03 發表 查看引用來源

都係圍內活動多,收到好多人PM 但大多數得把口,無心機同傾地吹了。

你有無問過,人家會接受 mff 呢?可能有喎!:smile_44:
引用:
原帖由 人妻CANDY 於 2014-11-25 16:13 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 cok678 於 2014-11-26 11:52 AM 發表 查看引用來源
如果我係你老公, 就可以一齊試下啦, 一定好好玩, 可不唔係!

冇辦法啦,我老公比較保守,我著得低d,都話比其他男人望住,慘。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆