上一頁下一頁
發新話題

老婆原來一直都好明白我想玩Swing party 之 part two updated

收藏  |  訂閱
306  145.1k

引用:
原帖由 妹妹豬2012 於 2014-10-22 11:07 PM 發表 查看引用來源
其實我同佢既感情生活好平淡,少見面亦無咩溝通,除左sex可以令佢緊張我同關心我多d,我真係唔知可以做d咩可以令佢開心.............
妹妹豬,容許我多口,你同佢的性生活好精彩,但到底感情生活係咪同步呢?MMF就梗係正啦,但小心久而久之你地會變成「玩伴」多D,平日溝通多D啦,GOOD LUCK!

Thanks for sharing~~ support~

尋晚與吉士,阿力夫妻一齊去左酒店lobby飲野,同行重有一對新朋友"阿德" ,阿德夫妻我之前以經見過面,今次主要係約埋等大家了解下,大家對阿得都有好好印象,希望在下星期六的party 中可以加場阿得夫妻一齊玩。

4pair要租渡假屋了。

引用:
原帖由 goodwifeman 於 2014-10-25 08:31 發表 查看引用來源
尋晚與吉士,阿力夫妻一齊去左酒店lobby飲野,同行重有一對新朋友"阿德" ,阿德夫妻我之前以經見過面,今次主要係約埋等大家了解下,大家對阿得都有好好印象,希望在下星期六的party 中可以加場阿得夫妻一齊玩。
更上一層樓 :smile_o12:

遲d又有報告看.
引用:
原帖由 goodwifeman 於 2014-10-25 08:31 AM 發表 查看引用來源

樓主叫埋你啲fd上嚟一齊分享喇。

引用:
原帖由 goodwifeman 於 2014-10-22 04:28 AM 發表 查看引用來源
Part two

進化遊戲,玩得更激

食飽飽之後大家去超市再買酒就馬上翻到房間,我地又再重新玩多一次遊戲,不過今次的程度比第一part 要o黎得激,除左全程被罰者要朦上眼之外,被罰者所受到的對待也激增,在不越過 ...
等你精采之包膠。

你好,我是單身男,看着你寫出來的文字,我感受到字裡行間尋找到一種激情,也找到每對夫婦之間的信任和尊重,是很值得的事,也可以增進夫婦之間的感情,我雖然好想感受現場感覺,但我知道只可以用幻想來感受現的激情,如果有伴侶的話,我可能都會叫伴侶一起去參加這些party。

引用:
原帖由 remyred 於 2014-10-26 09:56 AM 發表 查看引用來源
樓主叫埋你啲fd上嚟一齊分享喇。

我都係咁話,叫左佢地上黎講野,因為大家都係呢度識,但佢地只做USB

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆