上一頁下一頁
發新話題

人妻。意料之外

收藏  |  訂閱
380  111.1k

呢段車震形容得好精彩

引用:
原帖由 chinahan 於 2015-1-27 01:59 AM 發表 查看引用來源
hi 樓主你好~

扒完你的文章, 你的內心世界好理智, 就連情感世界都非常理智!
思路非常清晰, 亦不是純口中的論述, 而是真正的實踐出來!!

坦白說, 其中的內心爭戰, 我想也必不少的, 要戰勝自己的內心, 談何容易! ...
是的,初初走在一起,很矛盾,的確內心有爭戰,例如究竟他會不會只為性才一起呢?

日子漸漸過去,便知道性只係這段關係一部份。我們也享受一起(無車震嘅)遊車河丶簡簡單單嘅早餐丶睇戲丶下午茶,會分享各自家庭的趣事。

引用:
原帖由 degree06 於 2015-1-27 12:04 AM 發表 查看引用來源
有咩新事物嘗試呀:smile_40:
喜歡和朋友去行山,嘗試唔同的路線看風景,有少少冒險feel。去旅行會選冷門新地方,例如秘魯、東歐。有時放工會報讀短期課程。如果平𧗾時空,叮噹與我年紀相若,有結婚的機會,也忍受不了這些活動。

引用:
原帖由 chinahan 於 2015-1-27 09:25 PM 發表 查看引用來源

和他一起時,有無一刻試過意亂情迷,有個衝動進深關係?
你估下....hee hee hee

我都同咗個人妻一齊,一齊既時候好開心......:smile_44: :smile_44:

叮噹:smile_40:

引用:
原帖由 愛上了叮噹 於 2015-1-27 09:21 PM 發表 查看引用來源

喜歡和朋友去行山,嘗試唔同的路線看風景,有少少冒險feel。去旅行會選冷門新地方,例如秘魯、東歐。有時放工會報讀短期課程。如果平𧗾時空,叮噹與我年紀相若,有結婚的機會,也忍受不了這些活動。
秘魯係咪好多秘密架:smile_40:

引用:
原帖由 chinahan 於 2015-1-27 09:25 PM 發表 查看引用來源

和他一起時,有無一刻試過意亂情迷,有個衝動進深關係?
兩個人初次見面,這個化學反應竟可讓一個玩家沉船,一個超理智的人妻甘願冒險都想繼續關係。。。 除了用緣份來解釋,還有其他形容詞嗎?
Agree no more

It's not just the matter of encounter.

Actually you two are matching pair, not simply the feelings but also you two have such kind of mutual attraction as well matching personality.

引用:
原帖由 eason_pong 於 2015-1-27 10:08 PM 發表 查看引用來源
我都同咗個人妻一齊,一齊既時候好開心......:smile_44: :smile_44:
珍惜呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆