上一頁下一頁
發新話題

人妻。意料之外

收藏  |  訂閱
380  111.0k

你的境界真高,口講人人做到,心裏又有多少人真係做到呢?樓主如達此境,在下甘敗下風:smile_o06:!!
引用:
原帖由 愛上了叮噹 於 2015-1-26 06:04 PM 發表 查看引用來源

寫得很到肉 --> 你都有類似經驗?

看到情人的家庭照,當然沒有半點酸溜溜,我又不是二奶要搶這位老公回來自己身邊。關係中,是互相彌補心靈、性及情慾的需要。

與他一起生活、共度餘生的是他太太,不是我。 ...

引用:
原帖由 愛上了叮噹 於 2015-1-26 06:04 PM 發表 查看引用來源

看到情人的家庭照,當然沒有半點酸溜溜,我又不是二奶要搶這位老公回來自己身邊。關係中,是互相彌補心靈、性及情慾的需要。

講黎講去咪又係性伴侶:smile_45::smile_45::smile_45:, 咩情人姐

引用:
原帖由 degree06 於 2015-1-25 04:28 PM 發表 查看引用來源

愛,不是數量,有深度喎:smile_40:

同叮噹有無相逢恨晚的感覺呀:smile_40:

意料之外,但又係情理之中:smile_40:
相逢恨晚的感覺 ??? 又冇喎。

此刻遇上後成為情人,多好!加上年紀的分別,根本不能成為夫妻。再加上我的性格,人夫一定不會選我做太太。

不如實牙實齒喇!

引用:
原帖由 愛上了叮噹 於 2015-1-26 06:35 PM 發表 查看引用來源

相逢恨晚的感覺 ??? 又冇喎。

此刻遇上後成為情人,多好!加上年紀的分別,根本不能成為夫妻。再加上我的性格,人夫一定不會選我做太太。
咁平行時空,妳地年紀相約,妳會唔會揀人夫做老公呀:smile_40:

引用:
原帖由 愛女人味 於 2015-1-26 05:09 PM 發表 查看引用來源

其實情人既精要就係咁,大家尊重大家唔同既文化,唔同既生活,既期待下次既約會,又會分享各自既家庭趣事,係一件好幸福既事
對住情人,就係一心一意,拋開所有,完全投入,每次都會回味,甜入心頭,同時,回家時 ...
師兄所言確實令叔叔有深切的體會,無論是一心一意一心兩意更甚是一心多意,只要雙方享受,別管TMD的世俗眼光,只要相方堅守規則,適當時候做回賢妻/仁夫,有何不可。

:smile_o09: :smile_o12:

引用:

叔叔的經驗不提也罷⋯⋯只因一個錯誤的決定令自己一敗塗地,所以叔叔好想警揚一下各位,別步叔叔後塵。

引用:
原帖由 uncleblue 於 2015-1-26 07:24 PM 發表 查看引用來源

叔叔的經驗不提也罷⋯⋯只因一個錯誤的決定令自己一敗塗地,所以叔叔好想警揚一下各位,別步叔叔後塵。

經驗同教訓都好緊要
一齊再學習

引用:
原帖由 uncleblue 於 2015-1-26 07:24 PM 發表 查看引用來源

Thank you 叔叔!有乜就指導下小女子

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆