上一頁下一頁
發新話題

人妻。意料之外

收藏  |  訂閱
380  111.1k

引用:
原帖由 愛女人味 於 2015-1-25 12:18 AM 發表 查看引用來源

緣份真係好重要,無既你地又點會相識,點會聚會,點會了解,點會相愛
不過更睇到你地有一份互相尊重互相體諒既心,先至令到你地可以繼續,叮噹點花心,點玩家都好,依家都只愛你一個,就係因為你善解人意
男人好 ...
「一發不可收拾」~ 喜歡你這個description。

今晚未有時間慢慢出post,比多1天你估

呢板就係比人分享平時唔會跟人講的經驗,所以就會特別多。
邏輯就係當你分左心去愛sl後,你會更加珍惜眼前人,同sl相比下會發覺更加愛眼前人,但又鍾意sl帯黎的新鮮感。師弟,你行到果步就明的...
引用:
原帖由 dawkinds 於 2015-1-25 12:52 AM 發表 查看引用來源

係呀,你睇呢版,真係好多咁樣,又唔似講大話?仲話會老婆更愛老公,好唔明白係咩野邏輯

等你啊!
引用:
原帖由 愛上了叮噹 於 2015-1-25 01:17 AM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 愛上了叮噹 於 2015-1-25 01:17 發表 查看引用來源

一發不可收拾真的是可圈可點,畫龍點睛。未見過,唔會明。見識過,盡在不言中。。。。

引用:
原帖由 gofire 於 2015-1-25 03:00 AM 發表 查看引用來源
邏輯就係當你分左心去愛sl後,你會更加珍惜眼前人,同sl相比下會發覺更加愛眼前人,但又鍾意sl帯黎的新鮮感。師弟,你行到果步就明的...

兩人相愛應該坦白,我就想問問有無人夫人妻在知道後,還允許的?

引用:
原帖由 gofire 於 2015-1-25 03:00 AM 發表 查看引用來源

ching,你似乎已經睇透喎。

其實我正正就有呢個感覺。突然覺得眼前人原來我好想去珍惜,但sl又可以俾到另一種感覺我。好難放手....

引用:
原帖由 愛上了叮噹 於 2015-1-25 01:17 AM 發表 查看引用來源

你地係咪一pair 架姐?

不允許,所以要暗中進行
引用:
原帖由 dawkinds 於 2015-1-25 08:22 AM 發表 查看引用來源

兩人相愛應該坦白,我就想問問有無人夫人妻在知道後,還允許的?

因為大家是同路人。
引用:
原帖由 Smilep 於 2015-1-25 10:08 AM 發表 查看引用來源

ching,你似乎已經睇透喎。

其實我正正就有呢個感覺。突然覺得眼前人原來我好想去珍惜,但sl又可以俾到另一種感覺我。好難放手....

引用:
原帖由 gofire 於 2015-1-25 12:45 PM 發表 查看引用來源
不允許,所以要暗中進行

如果真係知道,你會唔會放棄sl?我就會放棄返另一半中,我意思好想就算另一半知道,不破壞家庭的前提下,允許同sl一齊,當然,要自己知位置,覺得女人偶爾嘗試下呢D,會更有女人味和風情。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆