上一頁下一頁
發新話題

老婆原來一直都好明白我想玩Swing party 之 part two updated

收藏  |  訂閱
306  145.1k

引用:
原帖由 cok678 於 2014-10-9 11:27 AM 發表 查看引用來源
我話ching識玩就真, 少少慢慢黎, 一次加d, 一次加d, 好似你追老婆時候, 開始想追, 到初戀, 到愛戀, 過程想番起, 應好enjoy啦!

我地都等你下次swing party後的布告, 相信又會多dd, 精彩多dd. 一步一步, 漫向享受更 ...
師兄好野,咁都比你睇穿,如果一下子就玩曬咪好快悶囉

再講我地想每對認識的朋友都可以keep 住一齊玩,如果一下玩得太盡就唔好快啦!

我都係喜歡細水長流, 所以你d過程, 好正, 都想一步一步看下去, 這一種玩法, 夠細緻, 如果日後玩下去, 可以同另一位伴侶做的話, 已經有一點性愛成份, 少少感情 , 當然唔係同老公果種, 果時感覺仲過引.
引用:
原帖由 goodwifeman 於 2014-10-9 08:19 PM 發表 查看引用來源

再講我地想每對認識的朋友都可以keep 住一齊玩,如果一下玩得太盡就唔好快啦!

香港女人太保守,好少肯俾老公以外的男人小。我想我老婆同人做,佢點都唔肯

引用:
原帖由 goodwifeman 於 2014-10-9 08:19 PM 發表 查看引用來源

慢火煎魚!

你又分享吓你嘅經驗吖!
引用:
原帖由 cok678 於 2014-10-10 12:02 PM 發表 查看引用來源
我都係喜歡細水長流, 所以你d過程, 好正, 都想一步一步看下去, 這一種玩法, 夠細緻, 如果日後玩下去, 可以同另一位伴侶做的話, 已經有一點性愛成份, 少少感情 , 當然唔係同老公果種, 果時感覺仲過引.

引用:
原帖由 goldfish88 於 2014-10-10 03:48 PM 發表 查看引用來源
香港女人太保守,好少肯俾老公以外的男人小。我想我老婆同人做,佢點都唔肯

好多香港女人,外表 open ,但內裏保守。根本唔肯俾老公以外的男人上身。你想你老婆同人造,都好靠你嘅調整了。

其實我真係唔介意,人妻同其他人做,冇乜問題。又冇損失。

引用:
原帖由 goldfish88 於 2014-10-10 04:39 PM 發表 查看引用來源

你唔介意 MMF ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆