上一頁下一頁
發新話題

[嘻嘻新ac再開]主人老公越洋調教我黎引板識"朋友"p.1,4,6,10有相同share

收藏  |  訂閱
171  28.7k

引用:
原帖由 主人的淫妻2 於 2015-3-20 01:58 AM 發表 查看引用來源
唔好意思, 今晚掛住同老公VIDEO CHAT....:smile_13: :smile_13:
我同佢講左好多朋友想深入了解我, 老公佢即時好HIGH...要我每個pm都讀俾佢聽:smile_27: :smile_27:
老公今晚唔知點解特別想同我sex chat, 叫我diy ...
禁老公有沒話被唔被你add人先

回覆 81# 的帖子

優質股 :smile_47:

引用:
原帖由 主人的淫妻2 於 2015-3-20 01:58 AM 發表 查看引用來源
唔好意思, 今晚掛住同老公VIDEO CHAT....:smile_13: :smile_13:
我同佢講左好多朋友想深入了解我, 老公佢即時好HIGH...要我每個pm都讀俾佢聽:smile_27: :smile_27:
老公今晚唔知點解特別想同我sex chat, 叫我diy ...
女人既籮柚係呢個宇宙最靚既野。我完全冇晒抵抗力。:smile_o16:

好好肉地wor !!

我估推車唔錯

引用:
琴晚樓主玩得開心得制重未起身

引用:
靚股。。

引用:
原帖由 nikeikit 於 2015-3-20 10:52 AM 發表 查看引用來源

琴晚樓主玩得開心得制重未起身

嘻嘻起左身啦

人妻好正呀

引用:
原帖由 主人的淫妻2 於 2015-3-19 01:15 PM 發表 查看引用來源
大家好,我叫Cindy,做左引板CD-ROM幾年啦!
由未結婚睇引板到結婚都仲睇:smile_13:.
等我介紹下自己:

我29歲, 160高, 結左婚3年, 老公就35歲, 我地好仲意玩主奴, 老公係我既主人
我成日幻想自己係隻 ...
我好想知點玩:smile_47:

引用:
原帖由 33083391 於 2015-3-20 03:24 AM 發表 查看引用來源
真糸好相

你地想睇我邊度先?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆