上一頁下一頁
發新話題

Daisy同男友的日常事.. p.15 update <3月16日>

收藏  |  訂閱
343  39.2k

Daisy同男友的日常事.. p.15 update <3月16日>

相P.1/9/15/21
文P.1

-----------phone sex---------------

之前,男友出左TRIP,係屋企好寂寞,

所以,打比男友PHONE SEX。

我問 : 有無掛住我?

男友: 有呀!

我問 :出TRIP辛苦?

男友:OK啦!

我:  我好寂寞 好辛苦

我: 不如玩PHONE SEX

男友: 好想即刻攬住你   我要睇住你無著衫啲相,隔著電話幻想我fxxk你。

我於是send左張相比佢

於是佢開始了:「你睇唔睇到,我倆隻手從後伸去你個乳房嗰度,好細力咁摸緊你個波,啊!你兩個波好大,好彈手!」

我好像真的感到一雙大而溫暖的手,正覆蓋著我的乳房,溫柔地磨著,我舒服得慢慢閉上雙眼

「啊!g…你真係好正呀!我而家捉住你兩隻手放喺你兩個波上面,我要你揸吓佢,佢哋漲卜卜,好滑!你感覺到!」。

我不能自主地跟隨他的引導,雙手放在乳房上,不斷搓捏。

「乳頭呢?用手指摸吓兩邊乳頭喇!舒服嗎?話俾我知乳頭點呀?」

「呵….呵….好痕呀…. 呵….」我用手指撥弄乳頭,感到痕癢無比。

「硬…硬咗喇….好痕呀…. 呵….」我感到愈來愈痕癢,揸捏乳房的力度也愈來愈大。

「我而家錫緊你兩個波,用條利舔緊佢哋,我用牙咬你乳頭!」

「我仲摸緊你下面,你下面濕咗喇!」

「你摸吓你自己,話俾我知你有幾濕,好唔好」

「摸…摸落去,隻…隻手指濕晒囉!

噢…求你fuck me!」

「我開始插入你度喇,啊..你嘅陰道好窄,我慢慢咁插緊入去!你感覺到嘛?」。

「嗯….」我把手指慢慢的插進陰道裡。

「你愈嚟愈濕喇,我插快啲好唔好?我加快咗速度,我feel到你嘅陰道收縮緊,我愈插你愈快喇!」他說。

「我想同你換過姿勢,你會仲high,你爬轉身先。」他說。

「我而家喺你後面,我兩隻手掰開你嘅陰唇,我捽緊你下面。我見到你出緊水啦。」

我用一隻手擦著自己陰部。「呵…呵…,我…我…要死喇…喔…噢…我..要死喇!」

我在床上,高潮來了 。

-------------------------------------------------------------會更新..第一次打..文筆唔好
[/URL]

------------------------------------------------

係車到比人抽水
之前有朋友仔叫左我出去食糖水, 咁我就著左件吊帶背心同短裙就出左去了, 其實條裙仔都幾短架, 只要一坐底, 條腿再mak大少少, 我就會走光。我就貪快答小巴, 坐底個陣條裙又縮上左少少, 後未有個中年男人坐我隔離, (我有見佢到望左我大腿一眼 )我起初都冇咩點為意, 後尾大腿feel到有d吉吉地, 輕輕咁前後掃左兩次, 我用眼角望左一眼, 原來個男人既手背...貼住左我左腳大腿呢...雙腳好自意咁緊緊合埋左我個心跳左一跳, 一來有小小嚇親, 二來係有dd興奮, 可能人地唔覺意擺隻手係隔離姐! 咪諗咁多! 但係我又想曳曳下啵
我縮低左少少, 條腿又mak返開, 恰如其份咁露出少部份既黑色底底, 仲埋d埋d咁坐近個男人到, 嘻嘻, 個男人又好似知我諗咩, 手背開始輕輕咁前後掃左大腿側邊, 再有慢慢移到腿面既趨勢, 我既心砰砰咁跳得好快, 佢會唔會掃到我大腿側, 再進攻到我已經濕左一達既底底呢.....
呢個時候, 有個人勁大聲咁嗌左句前面有落, 嚇到醒左一醒, 無得玩...
<完>

hi daisy

咁快高潮

引用:
原帖由 凍檸茶COT 於 2015-3-3 10:23 PM 發表 查看引用來源
hi daisy

hi

引用:
原帖由 十刑 於 2015-3-3 10:24 PM 發表 查看引用來源
咁快高潮

肚餓.

引用:
原帖由 DAISYLWL 於 2015-3-3 10:25 PM 發表 查看引用來源

肚餓.
男友返來,大大啖食咗佢

引用:
原帖由 十刑 於 2015-3-3 10:25 PM 發表 查看引用來源

男友返來,大大啖食咗佢

當然.

引用:
原帖由 DAISYLWL 於 2015-3-3 10:26 PM 發表 查看引用來源

當然.
呢兩日食住自己先

大力渣波真係好撚正

引用:
原帖由 十刑 於 2015-3-3 10:29 PM 發表 查看引用來源

呢兩日食住自己先

喔~
唯有係咁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆