上一頁下一頁
發新話題

[長篇甜故] 援交援左個男朋友返黎玩3P *renew 三人行I, p20

收藏  |  訂閱
371  79.0k

引用:
原帖由 vjtodys 於 25/2/2015 11:42 PM 發表 查看引用來源
唔鐘意王迪詩既,咁魯迅岩唔岩?「作家不能因為要寫妓女就一定要做妓女或是要當 ...
只係想講王迪詩係小弟女神兼性幻想對象,點會唔啱?
唉,開會先!再傾!:smile_43:

引用:
原帖由 畢是仁 於 2015-2-26 02:41 AM 發表 查看引用來源
先唔好講其他男人,
自問我何以同一個女人上床十次床,但我對果個女人嘅感情,分分鐘會淺過果個女人同上三次床後對我嘅感情,我只想講我本又認為女人今時時日一唔定要有愛先有性,但性會令女人喜歡上個 ...
Why ?

引用:
原帖由 littlewater 於 2015-2-26 02:33 AM 發表 查看引用來源

其實睇故左咁耐

好on9咁想問,男人對sp系咪真心吾會有感情,又或者個種感情純粹可能只系懷念呢個女人/男人既技巧or當中既快感,毫無感情可言?

會係一個重要因素,誠心只希望你男人吾係

引用:
原帖由 畢是仁 於 2015-2-26 02:41 AM 發表 查看引用來源
先唔好講其他男人,
自問我何以同一個女人上床十次床,但我對果個女人嘅感情,分分鐘會淺過果個女人同上三次床後對我嘅感情,我只想講我本又認為女人今時時日一唔定要有愛先有性,但性會令女人喜歡上個 ...
咁你的情況是否因為性,所以你兩才走在一起?

再次出番文

引用:
原帖由 vjtodys 於 2015-2-25 10:07 PM 發表 查看引用來源
Anyway,都係果句,有反應有回應就是動力。
更新幾多、更新幾密、質量幾好,就睇大家啦。

呀,Hea打我都識架。
如果唔係我就:
我深啡長卷髮34C 25 36, 165高,Klaus係斯文靚仔嗶嗶鳥頭。
第一次見佢就上左 ...
支持妹妹妳繼續寫下去,加油。

引用:
原帖由 vjtodys 於 2015-2-25 10:07 PM 發表 查看引用來源
Anyway,都係果句,有反應有回應就是動力。
更新幾多、更新幾密、質量幾好,就睇大家啦。

呀,Hea打我都識架。
如果唔係我就:
我深啡長卷髮34C 25 36, 165高,Klaus係斯文靚仔嗶嗶鳥頭。
第一次見佢就上左 ...
哈哈,又真係好hea喎,我要質量好似妳咁好嘅。

引用:
原帖由 畢是仁 於 2015-2-25 11:43 PM 發表 查看引用來源

Klaus : 其實初試版帶嚟嘅回響較預期差,希望今次再開加強3P版及往後慨道德底線挑戰編會吸引到更多師兄師姐注意,可以上嚟分享意見及經歷,同時希望不時喺雙方嘅條件符合下,可以同 ...
我唔知有冇理解錯,你就是樓主故事中的男主角?

我鐘意你個hea 打 haha

thank you your report:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆