上一頁下一頁
發新話題

2皇1后 品嫩鮑. Update #23 #40

收藏  |  訂閱
50  30.4k

愈睇愈濕 ching技術好得👍😊

嫩鮑,睇見都心郁。

比個支持先

引用:
原帖由 honey69ricky 於 2015-4-1 12:27 AM 發表 查看引用來源

我哋鐘意插插吓攞出嚟再69,味道真係有ching講嘅清甜味道,同插之前完全唔同,會越㖭越好味,水又越嚟越多,直至淫西high爆頂唔住求大大力插,插一陣又玩69,反反覆 ...
下次我都試下先^_^
多謝分享

引用:
原帖由 RebeLeong 於 2015-4-2 10:07 AM 發表 查看引用來源
當我再慢慢嘆隻濕鮑時  T小姐仲係到陶醉緊  P先生已經入左房 當T小姐見同P相望之後 本能反應即刻用被遮住 而我即刻指插佢 係史無前例咁緊同暖 T仲要用低淫聲 搞到我同P扯到行哂 我扶起T 佢用口再幫我 d口水多到流到我 ...
呢隻鮑魚好似好好味咁喎:smile_o01:

等睇下文。。。

引用:
原帖由 RebeLeong 於 2015-4-2 10:07 AM 發表 查看引用來源
當我再慢慢嘆隻濕鮑時  T小姐仲係到陶醉緊  P先生已經入左房 當T小姐見同P相望之後 本能反應即刻用被遮住 而我即刻指插佢 係史無前例咁緊同暖 T仲要用低淫聲 搞到我同P扯到行哂 我扶起T 佢用口再幫我 d口水多到流到我 ...
感覺真係好high!!!
其實我自己都好enjoy邊做邊講淫野

咁佢咪飽飽!:smile_13:
引用:
原帖由 RebeLeong 於 2015-4-2 10:07 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 RebeLeong 於 2015-3-31 17:12 發表 查看引用來源

佢都幾大食 見面起碼一人2次 好易就濕哂

所以2皇1后,餵飽飽。

引用:
原帖由 honey69ricky 於 2015-4-1 00:27 發表 查看引用來源

我哋鐘意插插吓攞出嚟再69,味道真係有ching講嘅清甜味道,同插之前完全唔同,會越㖭越好味,水又越嚟越多,直至淫西high爆頂唔住求大大力插,插一陣又玩69,反反覆 ...
插插吓攞出嚟再69,味道真係要睇個女人平時飲食習慣了,如果未埋牙,同埋牙後,一定有好大分別。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆