上一頁下一頁
發新話題

訓左兩日街被老闆炒,想向老闆娘報仇!望師兄幫手!

收藏  |  訂閱
357  113.2k

引用:
原帖由 自在逍遙 於 2014-12-3 02:55 AM 發表 查看引用來源
其實你可以諗下佢平時幾時休息同走出去好耐先返,因為偷食都要時間,伏都佢就可以再進一步
下午囉,訓午教,一訓就3-4小時

引用:
原帖由 小淫菜陳太 於 2014-12-3 04:02 AM 發表 查看引用來源
我睇完啦!

首先唔會教你點樣去做乜去討好人啦,因為人家唔係失婚,人地仲有個家庭,通常都好難入手!就算人地著成點,都唔代表乜嫁,係咪?

咁我分析下件事
我就肯定你個Tina姐有做衰野,就算同老公有帶套,都 ...
睇完師姐你分析,好心up:')
老闆娘點會同明哥搞上,老闆娘高過佢,應該睇唔上眼,如果明哥食左,點解要瞞住我呢?

引用:
原帖由 小淫菜陳太 於 2014-12-3 04:02 AM 發表 查看引用來源
我睇完啦!

首先唔會教你點樣去做乜去討好人啦,因為人家唔係失婚,人地仲有個家庭,通常都好難入手!就算人地著成點,都唔代表乜嫁,係咪?

咁我分析下件事
我就肯定你個Tina姐有做衰野,就算同老公有帶套,都 ...
may姐果然有特別既分析:smile_44:c兄你留意下喎⋯佢既性格唔係得把口:smile_14:

may姐既分析好有道理喎。不過,你都可以試下繼續既。始終佢出得來同你食飯就可以試下佢系咪一杯紅酒都醉。

約左人先,比點誠意
唔好出黎就唸點食人
俾人地有feel先
咁其他野就會好自動波

引用:
原帖由 uncleblue 於 2014-12-2 05:55 PM 發表 查看引用來源
乜你地咁架,樓主刀未食就問佢扲老闆娘V7~
係刀等樓主食左先啦~
叔叔排第一~XDD

我琴日先去左深水埗一间麵檔食嘢,個老板娘話佢日頭睇檔,夜晚就佢老公出嚟睇!
個老板娘琴日又是短裙仔,40碎左右,好好倾下,可能我是熟客,一路食一路睇ching呢個post,真系好想隊比佢睇,问下会唔会系佢?
個老板娘外形有d似ching所描述的一样…
边食边在幻想…

引用:
原帖由 seven柒 於 2014-12-3 10:40 AM 發表 查看引用來源

我琴日先去左深水埗一间麵檔食嘢,個老板娘話佢日頭睇檔,夜晚就佢老公出嚟睇!
個老板娘琴日又是短裙仔,40碎左右,好好倾下,可能我是熟客,一路食一路睇ching呢個post,真系好想 ...
師兄,你唔好咁啦,兜口兜面問佢只會令到大家都冇得食

引用:
原帖由 snowy_spirit 於 2014-12-3 12:07 PM 發表 查看引用來源

師兄,你唔好咁啦,兜口兜面問佢只會令到大家都冇得食
哦!咁又系…
不过我都未肯定是不是呢個老板娘!其实個老板系唔系大老板娘好多架?肉眼所见個老板在年龄上大老板娘有10多年的,如果楼主確認埋呢点中嘅机会好大…

引用:
原帖由 seven柒 於 2014-12-3 12:41 PM 發表 查看引用來源

哦!咁又系…
不过我都未肯定是不是呢個老板娘!其实個老板系唔系大老板娘好多架?肉眼所见個老板在年龄上大老板娘有10多年的,如果楼主確認埋呢点中嘅机会好大 ...
等我今晚又去食碗麵先…

引用:
原帖由 seven柒 於 2014-12-3 12:41 PM 發表 查看引用來源

哦!咁又系…
不过我都未肯定是不是呢個老板娘!其实個老板系唔系大老板娘好多架?肉眼所见個老板在年龄上大老板娘有10多年的,如果楼主確認埋呢点中嘅机会好大 ...
c hing 吾該pm比一D有性趣既兄弟
同佢食旺個場 等佢以為著激D有效
等呀細強哥領下功都好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆