上一頁下一頁
發新話題

訓左兩日街被老闆炒,想向老闆娘報仇!望師兄幫手!

收藏  |  訂閱
357  113.2k

引用:
原帖由 kahong5354 於 2014-12-3 01:48 AM 發表 查看引用來源
遠少少多D空間嘛⋯打邊爐囉!一定兩個人又無人夾到枱⋯間接問下佢試下或者要健身教練個身份間接收料

健身教練即係大隻仔,有時我都會登入去以大隻仔身份chok下佢。
例如佢有無diy?佢係無diy習慣。
同老公幾耐做一次?唔定,有時連續兩晚,有時兩星期一次。
咁都試過用大隻仔級佢,如果你有需要,可以搵我喎!但佢每次都say no!
問過有無偷食過?佢無

有時真係差D爆左無偷點解有套?如果可以問到E樣就好。

引用:
原帖由 ccy304 於 2014-12-3 01:48 AM 發表 查看引用來源

問題就o係li到喇,既然佢有套,同老公做又唔用。
可能佢出面有人餵,咁佢自己有方法耍走佢老公。
就算單左聲,除非佢自爆俾佢老公聽俾你食左o者。
唔係佢飲到傻下傻下你咪照送佢返去囉,上次都係你扶佢。
下次 ...
講得好好ching
如果佢有心偷,應該會有計耍佢老公:smile_35:
我聽晚就嘗試約佢食宵夜!thank你

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-3 02:13 AM 發表 查看引用來源
健身教練即係大隻仔,有時我都會登入去以大隻仔身份chok下佢。
例如佢有無diy?佢係無diy習慣。
同老公幾耐做一次?唔定,有時連續兩晚,有時兩星期一次。
咁都試過用大隻仔級佢,如果你有需要,可以搵我喎!但佢 ...
係咪太直接問呀?但係話同老公唔帶套⋯點解有套先?仲帶出街?唔留屋企用帶黎做咩先⋯終覺得怪怪地咁⋯係咪帶俾你用架。哈

引用:
原帖由 kahong5354 於 2014-12-3 02:18 AM 發表 查看引用來源

係咪太直接問呀?但係話同老公唔帶套⋯點解有套先?仲帶出街?唔留屋企用帶黎做咩先⋯終覺得怪怪地咁⋯係咪帶俾你用架。哈

又到攪爛gag ga時候,盒套......係幫兩個女買ga~:smile_o16:

引用:
原帖由 kahong5354 於 2014-12-3 02:18 AM 發表 查看引用來源

盒套係我發現,咁大隻仔身份係唔知情架,所以唔問得。
但以我身份點問呢,大隻仔先知佢地做愛唔帶套,而我係唔知情架。

咁如果我問,點解有套,佢答我買套避孕好出奇咩?咁我咪問都多魚

所以好矛盾呀

:smile_34::smile_34:
引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-3 02:36 AM 發表 查看引用來源
盒套係我發現,咁大隻仔身份係唔知情架,所以唔問得。
但以我身份點問呢,大隻仔先知佢地做愛唔帶套,而我係唔知情架。

咁如果我問,點解有套,佢答我買套避孕好出奇咩?咁我咪問都多魚

所以好矛盾呀
你又岩⋯老闆娘帶陰謀:smile_34:不過真係偷食都唔認啦⋯

引用:

e個問題有時我諗下諗下真係會以為自己有機會?當時盒野係新架,未開過,你話佢準備第一次偷食都得解得通。

如果真係當晚佢有其他節目,因為佢話換衫沖涼,又著到咁正,有節目係唔出奇,可能飲左杯酒所以打亂出去偷食計劃都解得通。

不過如果有人餵的話,我既加入係咪難度會高左呢?

其實你可以諗下佢平時幾時休息同走出去好耐先返,因為偷食都要時間,伏都佢就可以再進一步

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-3 02:51 AM 發表 查看引用來源
e個問題有時我諗下諗下真係會以為自己有機會?當時盒野係新架,未開過,你話佢準備第一次偷食都得解得通。

如果真係當晚佢有其他節目,因為佢話換衫沖涼,又著到咁正,有節目係唔出奇,可能飲左杯酒所以打亂出去偷 ...
咁又未必:smile_43:你約左佢食飯了解下再睇下點先啦!唔好咁快話唔得:smile_27:

回覆 77# 的帖子

我睇完啦!

首先唔會教你點樣去做乜去討好人啦,因為人家唔係失婚,人地仲有個家庭,通常都好難入手!就算人地著成點,都唔代表乜嫁,係咪?

咁我分析下件事
我就肯定你個Tina姐有做衰野,就算同老公有帶套,都唔洗帶出街:smile_30:除非佢地兩公婆鐘意出街做

通常肯定一個人偷食呢,我地首先會懷疑佢身邊既人先!
你TINA姐身邊男人有邊個先?你寫既野好似得阿明一個

其實你有無懷疑過你個朋友呀明?
我直覺就覺得呀明可能已經果個Tina發生左:smile_39:

我睇個對話睇到阿明個性格係個好大膽既人,唔似得把口囉,我第二個偷食既男人就係依種人,把口臭到死,又大膽,但偏偏就俾佢食住!:smile_39:
你當時係房仔時,tina姐醉左,會唔會係扮訓架?我扮訓都呃到人喎,除非你撩我腳板底:smile_30::smile_30:
你係房仔時,阿明又叫你快d走,好似驚你搞佢多過俾老闆懷疑囉
咁你記唔記得當時食完飯離開,阿明有無同你一齊走?會唔會有可能返去大鋪呢?
最後就係你無左份工又係阿明搞既,阿明知道你都鐘意TINA,會唔會因為強敵所以踢走你呢?

anyway,可能我諗多左...你自己分析下啦,總之阿明依d人我就覺得唔係好人囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆