上一頁下一頁
發新話題

與女性朋友外遊 P.2 P.3 P.4

收藏  |  訂閱
64  60.7k

話說手口並用令到佢兩次高潮後,見佢響床上面回緊氣,我就幫佢蓋好被自己去左沖涼,到沖完出黎見佢好似無郁過,咪諗住今晚訓佢張床囉,點知佢竟然叫我過去床邊,細細聲同我講話,我幫完佢攪掂我無谷住谷住唔舒服咩?要幫我舒發一下.....話口未完就已經又咀過,響個一刻真係失去理智,係呀......我忍唔住呀!

又咀,再落返去錫佢雙峰,基本上佢全身我都錫過,當然都包括埋妹妹,我再幫佢黎多一次高潮,今次仲要更多水出黎,有遇溺嘅感覺呀,之後就到佢搶攻響我上面直到佢又再幫我含,佢嘅口技真係令我到今日都忘記唔到,又錫又啜又打圈,仲要雪雪聲添喎,好似食緊雪條咁....我都忍唔住再去摸下佢對又白又滑大小剛好嘅雙峰,佢真係令我又愛又恨,響個刻我做左個好不負責任嘅決定,就係做左先算,馬上抱佢上黎騎響我上面,一插入去個刻大家都被個種好充實嘅滿足感而啊~一聲叫左出黎,之後保持住緩慢速度抽插一陣,我要轉攻返響上面,可能大家都已經好耐無做過,真係有點瘋狂...或者係失常先啱,小弟唔算係什麼巨物或識轉灣,可能係妹妹比較細少或者其他,有幾下係感覺到頂到盡頭,我覺得頂到盡頭個感覺好正,真係唔識形容個種舒服嘅感覺,而且仲要大大力插入去頂到盡頭,最估唔到係佢都幾鐘意最樣頂到盡,難得有機會我又點會兩個姿勢玩到尾,叫佢趴響度抬高個屁股等我響後面玩下,一直只留意佢雙峰竟然無留意過佢屁股,有D肉地推入去都幾舒服,而隨著抽插雙峰亦都有前後搖晃,將佢拉起響後面抱緊,再好大力咁揸佢雙峰,真係愛不惜手,佢仲要啊一聲要我揸大力D添,難怪佢話前度男友都想搵佢上床,真係可以好爽好爽呀,玩左一輪就俾佢訓返落床抬高雙腳再入過,都差唔多嘅時候就出返黎射晒響佢個..............肚上面,唔好諗多左呀.....無口爆無吞到呀,之後大家都響床上休息一陣仲一齊去沖涼,因為個心開始覺得對佢唔住,個種心情好難講出黎,響沖涼嘅時候都有車下,之後抹好身返出黎各自回床訓,點知佢竟然背住我,而我響自己張床上面就隱約聞到佢嘅汗味,但心裡亦開心有種忐忑嘅心情。

引用:
原帖由 Xx-devilkit-xX 於 2015-3-27 10:02 AM 發表 查看引用來源
咁理性架咩 ? 一係直接溝左佢啦
係因為唔想無左個無所不談嘅好朋友所以先理性到
若果係其他女仔可能我都會食左先算呀

點解吾做得女朋友呢

引用:
原帖由 bee.ee 於 2015-3-27 03:01 AM 發表 查看引用來源
又有人妻上司又有普通朋友
師兄你好幸福 ..

但可惜唔係我女朋友呢

引用:
原帖由 afc0228 於 2015-3-27 03:27 PM 發表 查看引用來源
點解吾做得女朋友呢
當男女朋友關係改變,好多嘅事都會隨著改變
可以唔會再無所不談或者會有避忌

如果到左呢個地步,大家又可以繼續做朋友我就唔會諗咁多啦,佢又冇男朋友你又冇女朋友,冇問題架。男女朋友做完之後分左手都可以做好朋友啦

引用:
原帖由 dcboy 於 2015-3-27 03:45 PM 發表 查看引用來源
如果到左呢個地步,大家又可以繼續做朋友我就唔會諗咁多啦,佢又冇男朋友你又冇女朋友,冇問題架。男女朋友做完之後分左手都可以做好朋友啦
你都講得無錯,所以之後有嘗試過

引用:
原帖由 ssssex 於 2015-3-27 03:52 PM 發表 查看引用來源

你都講得無錯,所以之後有嘗試過
冇做長期SP真係可惜

引用:
原帖由 ssssex 於 2015-3-27 03:41 PM 發表 查看引用來源

當男女朋友關係改變,好多嘅事都會隨著改變
可以唔會再無所不談或者會有避忌
你呢個情況我明
我之前仲有個S 我地有做都可以咩都傾
但有日佢話有人追佢 其實識佢個陣佢都話有
不過佢話無感覺 又話唔想拍住
某日突然話決定要拍拖諗住仲可以做朋友
點知有日佢就DEL左我

可以做愛既人可以好多
但咩都可以講既人就少之又少
可以有一個已經好好

引用:
原帖由 沒有前度 於 2015-3-27 11:58 PM 發表 查看引用來源
你呢個情況我明
我之前仲有個S 我地有做都可以咩都傾
但有日佢話有人追佢 其實識佢個陣佢都話有
不過佢話無感覺 又話唔想拍住
某日突然話決定要拍拖諗住仲可以做朋友
點知有日佢就DEL左我

可以做愛既人可以 ...
好聽嘅我係珍惜佢
唔好聽嘅我係害怕失去佢
所以一直唔敢踏出第一步

上一頁下一頁
發新話題