西班牙之旅II, PAGE 2(NEW PHOTO)

收藏  |  訂閱
39  25.5k

引用:
原帖由 好友G 於 2015-3-31 06:05 PM 發表 查看引用來源
在西班牙酒店的房間內,我身上只穿著灰色的BRA同短褲,而我就正在鏡前御妝,他突然走了入來, 從後的把我抱著….一雙大手沿著我的腰向上大力撫摸,並在我耳邊輕輕吹氣道:「你真係好性感!」
突然佢將我攔腰抱起,把我 ...
個pat好有肉咁喎!

引用:
原帖由 好友G 於 2015-3-31 06:05 PM 發表 查看引用來源
在西班牙酒店的房間內,我身上只穿著灰色的BRA同短褲,而我就正在鏡前御妝,他突然走了入來, 從後的把我抱著….一雙大手沿著我的腰向上大力撫摸,並在我耳邊輕輕吹氣道:「你真係好性感!」
正!快D寫埋落去!

引用:
原帖由 野涼 於 2015-3-31 07:23 PM 發表 查看引用來源

個pat好有肉咁喎!

即係好肥

引用:
原帖由 cindybebe 於 2015-3-18 05:32 AM 發表 查看引用來源
我都想去西班牙

vamo bella

回覆 29# 的帖子

身型唔錯喎 :smile_47:

周旋於兩女之間,旦旦而戈,初期爽死,之後等死!

引用:
見到呢個場面我又會色心起

去到外國係relax好多,大膽好多,好正

nice body

引用:
幾時先有下集呀?

前往最後回覆