上一頁下一頁
發新話題

訓左兩日街被老闆炒,想向老闆娘報仇!望師兄幫手!

收藏  |  訂閱
357  113.3k

引用:
原帖由 kahong5354 於 2014-12-5 08:54 PM 發表 查看引用來源
你想點放入去先?:smile_27::smile_27:
夾D麵上隻鮑魚 然後啜 就係咁簡單
我講緊海鮮鮑魚wor

引用:
原帖由 willis2600 於 2014-12-5 09:07 PM 發表 查看引用來源
夾D麵上隻鮑魚 然後啜 就係咁簡單
我講緊海鮮鮑魚wor
我當然知道啦:smile_40:師父明白了:smile_30:

等師兄有下文,好文

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-3 01:33 AM 發表 查看引用來源
宜家就係唔知幫我既原因點解?係因為我係佢朋友個仔,定係因為會唔會對我有好感呢?
其實D人妻會唔會得閒對其他男人有性幻想?
幫得你起碼對你唔會反感…
人妻 dry 的話…
有幻想唔出奇喔

反而想問下…
樓主發現 dom dom …
係 3 個裝定 10 定 12 個裝?
我覺得 10 定 12 個裝似係 for 屋企用多 d 。。。

追左咁多日,仲未有下文!唔好船頭驚鬼船尾驚賊先得…去馬

睇定d先,真係有感多人妻想出軌?
雖然condom ge出現有d5正常。

享受過程,到時得米就當bonus.

引用:
原帖由 BabeJayJay 於 2014-12-6 04:31 AM 發表 查看引用來源
反而想問下…
樓主發現 dom dom …
係 3 個裝定 10 定 12 個裝?
我覺得 10 定 12 個裝似係 for 屋企用多 d 。。。

無印象,正方形,當時無睇清楚幾多片,咩size,淨係知一定係套,之後就當睇唔到放番落袋。

引用:
原帖由 岸toto 於 2014-12-6 11:10 AM 發表 查看引用來源
追左咁多日,仲未有下文!唔好船頭驚鬼船尾驚賊先得…去馬

阿大佬,你估我吹水寫甜故咩,今日寫完,聽日就有得奶西,後日就中出咩...
我件係真人真事發展ing,唔係作故仔,你估想食就食到咩,雖然我真係好想勁想。

但我都諗唔到計點進攻,唉...
諗就美好,做就另一回事。

E家係得閒就問下佢,點?好番D未?都無咩新進展:smile_o03:

引用:
原帖由 mwong12 於 2014-12-5 06:07 PM 發表 查看引用來源
總括黎講, 老闆娘我都信會出黎搵食既人ge
首先, 有dom係身, 其次衣著方面, 著得咁wild, 應該都係D開放少少既人, 出黎搵食唔出奇
但係有一點要搞清楚, 搵食唔代表咩野都食
有時食野唔會搵一D身邊既人食, 呢個可能係 ...
係囉,有時睇完你E D說話信心又打折的!
有偷又點,真係未必會偷到我

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆