上一頁下一頁
發新話題

訓左兩日街被老闆炒,想向老闆娘報仇!望師兄幫手!

收藏  |  訂閱
357  113.3k

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-5 12:20 AM 發表 查看引用來源
:smile_30:有丫,我真係咁講
最衰都係我la
仲有冇相睇下先,,我地幾幫你:smile_45:

引用:
原帖由 獵人茂 於 2014-12-4 11:34 PM 發表 查看引用來源

師兄,機會來架、雖然冇得送藥、但可以在wechat or whtapps 問候。順手問下佢老公有冇照顧佢。又話自己唔岩,忘記左佢會著涼,人人佢好番請佢食野.......:smile_o01:
有丫,今晚大膽左架la,我話食左藥無?要唔要宜家陪你去睇醫生丫?不如買碗民粥俾你丫,好多野講,不過全部佢都話唔洗:smile_45:

粥就阿女買左,藥又食左,我無野做到,唉...

引用:
原帖由 kahong5354 於 2014-12-5 12:41 AM 發表 查看引用來源
仲有冇相睇下先,,我地幾幫你:smile_45:
無:smile_39:下次影到先la

引用:
原帖由 willis2600 於 2014-12-4 11:39 PM 發表 查看引用來源

等佢好番 倍番餐飯當道歉
又一次機會
好番,我第一步想約睇戲:smile_30:,不過唔知會唔會太急進,會嚇著佢。

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-5 01:03 AM 發表 查看引用來源
好番,我第一步想約睇戲:smile_30:,不過唔知會唔會太急進,會嚇著佢。
你地D話題仲係主僕~長輩晚輩~無啦啦睇咩戲......

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-5 01:03 AM 發表 查看引用來源
睇黃飛鴻,佢話好大隻呀仲好好打之後就捉住佢隻手講我仲好打呀!試唔試下?:smile_15:成功了:smile_15:

正橋 再次食飯既時候扮被舊情人閃電失戀飲醉  睇佢幫唔幫你再次開苞:smile_27:

唔好呀師兄
無論扑唔扑到
果個你阿媽個friend黎架
佢對你好都係因為你阿媽咋
件事搞大咗百分百會累埋你阿媽架
索人妻大把啦唔好向呢個埋手呀

引用:
點會嚇著佢 帶件衫/問佢凍唔凍 凍就用隻手初下佢博頭 記得到時蚊開中間個柄等佢埃住你

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-5 01:01 發表 查看引用來源

有丫,今晚大膽左架la,我話食左藥無?要唔要宜家陪你去睇醫生丫?不如買碗民粥俾你丫,好多野講,不過全部佢都話唔洗:smile_45:

粥就阿女買左,藥又食左,我無野做到,唉...
你應該即刻約佢食飯,當陪罪,重有黎緊聖誕節睇下有冇機會約佢出去啦。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆