上一頁下一頁
發新話題

訓左兩日街被老闆炒,想向老闆娘報仇!望師兄幫手!

收藏  |  訂閱
357  113.3k

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-4 17:30 發表 查看引用來源

係條街食野由11點幾傾到1點幾,因為條街太凍,決定埋單,不過係佢埋單,佢話驚我唔夠錢洗,好感動:smile_o05:

傾什麼?乜都講下,佔中又傾,生意又傾,我搵工又傾。

之後埋單,我就雞X唔斷繼續傾
我問左「你 ...
師兄其實你真係要大膽小小囉,有時要順勢講埋d說話出黎,睇下佢咩反應,好似讚下佢呀,同埋聽你咁講,佢都幾信得過你。

今晚又搵佢,點知佢病左,唉肯定尋晚太晚,有D心痛內疚,但又無得探佢無得送藥

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-4 11:24 PM 發表 查看引用來源
今晚又搵佢,點知佢病左,唉肯定尋晚太晚,有D心痛內疚,但又無得探佢無得送藥
你試下問洗唔洗買藥俾你關心下:smile_15:

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-4 11:24 PM 發表 查看引用來源
乘機買碗粥上佢屋企嘛

or 你試下打電話去關心佢 再話:都係我唔好 沉晚......

關心佢既時間機會黎了

引用:
師兄,機會來架、雖然冇得送藥、但可以在wechat or whtapps 問候。順手問下佢老公有冇照顧佢。又話自己唔岩,忘記左佢會著涼,人人佢好番請佢食野.......:smile_o01:

引用:
原帖由 獵人茂 於 2014-12-4 11:34 PM 發表 查看引用來源

師兄,機會來架、雖然冇得送藥、但可以在wechat or whtapps 問候。順手問下佢老公有冇照顧佢。又話自己唔岩,忘記左佢會著涼,人人佢好番請佢食野.......:smile_o01:
等佢好番 倍番餐飯當道歉
又一次機會

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-2 05:01 AM 發表 查看引用來源
各位師兄hi
細佬現係一個三失青年,10月好無奈咁俾人fire左,條氣真係好唔順!日日無所事事,但又唔想開工做住,想hea多一兩個月,同有樣野好想做,咁岩朋友介紹我上來e個版請教,因為我要報仇既target係一位人妻, ...
又話粉紅色個盒係保心安油?

:smile_30:
引用:
原帖由 willis2600 於 2014-12-4 11:31 PM 發表 查看引用來源
or 你試下打電話去關心佢 再話:都係我唔好 沉晚......
有丫,我真係咁講
最衰都係我la

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆