上一頁下一頁
發新話題

訓左兩日街被老闆炒,想向老闆娘報仇!望師兄幫手!

收藏  |  訂閱
357  113.3k

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-4 14:24 發表 查看引用來源
Ching早

尋晚無收獲呀.....
因為佢感冒話唔飲啤酒:smile_27:

不過就傾到2點幾,傾來傾都傾唔到Sex話題:smile_39:,不過就偷拍左幾張腳,得依張係最清楚,可惜唔係黑C:smile_13:
http://i59.tinypic.com/2u8 ...
慢慢來啦,咁你覺得尋晚有咩進展呢?我見佢咁夜都同你單獨出黎,你都可能有d機會。

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-4 03:02 PM 發表 查看引用來源

一時襪褲,一時絲襪
依家天氣涷, 應該多數都著ga啦, 咁我真係巡下深水埗d面檔, 睇下有無斬獲先

傾多幾次之後試下約佢睇戲、午夜場之類,如同你去你就好有機啦

约得出黎都成功左三份一,如對你冇少少感覺都啋你都傻,反家搵老公扑野

已經好成功⋯慢慢黎!試下whatsapp傾下

引用:
原帖由 獵人茂 於 2014-12-4 03:00 PM 發表 查看引用來源

性感到爆呀師兄、傾左的乜呀?交流下
係條街食野由11點幾傾到1點幾,因為條街太凍,決定埋單,不過係佢埋單,佢話驚我唔夠錢洗,好感動:smile_o05:

傾什麼?乜都講下,佔中又傾,生意又傾,我搵工又傾。

之後埋單,我就雞X唔斷繼續傾
我問左「你出來有無同老闆講同我食飯?」
佢「無啦,廢事佢又吵」
我「下,佢仲好憎我?」
佢「少少la...無野既」
我「咁要唔要你返去先丫」
佢「無所謂,咁耐無見陪多你一陣」

之後我地轉左周街行,見到7仔又入下,見OK又入下,由其大家個高度,我18x佢加埋高鞋有17x,岩岩好,果陣個feel真係好似拍拖差在見賓館無入去行下,其實個過程都幾無聊。

之後行下行下,我feel到最傾落去真係會deal-air,加上有毛毛雨,我慢慢咁帶佢行番佢屋企。
點知到佢屋企樓下,傾到一個話題阿明,我地又傾到唔捨得離開,大家坐係個樓梯級度。

我「我成日覺得阿明有心搞到我被老闆炒」
T「下..咁佢又係多口既」
我「仲有呀..你小心D佢呀,以前一齊做野果陣成日係我面前講你」
T「講我?我有咩俾佢講...」
我「講你果D囉,佢成日叫雞,好咸濕架,你小心D佢丫」
T「哦...咁我都估到既,a...你記唔記得有個女人黎親都著到鬼5馬6,佢次次都撩阿明傾計,果個女人做雞架,我見過阿明同佢一齊行街架!」
我「哦...記得記得,乜做雞架,e...有無搞錯丫咁都岩,送俾我都吾要!」

其實我一早知la,只係扮下驚訝jar:smile_30:

T「哈哈...」
我「總之你小心D佢啦」
T「都慣左啦,佢成日借D意撞我E度果度啦」
我「下...咁大膽,幾時丫?」
T「唉好多次啦,有時行過廚房就借D意撞埋來,不過我扮唔知唧」
我「嘩...真係估唔到喎,咁衰炒左佢啦!」

其實我同阿明都經常撞佢,不過佢可能覺得我係唔小心,明哥就故意。
T「咁又唔得,佢真係幫得手架,我老公好鍾意佢架。」
我「我都係講下笑唧哈哈」

之後佢主動又轉又一個話題
T「你阿媽成日叫我介紹D女仔你識,你意思點丫?我有好幾個大陸女仔架,幾靚幾斯文架,生得幾白淨架,做野又好勤力架。」

本來我想講有無你咁正先?不過都係講不出口。
我「唉,都未搵到野做,唔搞E D野啦,人地話大陸妹好多都信唔過,一拎左張證就離婚架咪搞我」
T「痴線邊個話架!緊係唔會啦。」
我「唔啦唔啦!遲D先la!」

到e度都差唔多傾完啦,我地係佢住既後樓梯坐係度傾,之後望住慢慢行番上樓係成晚我視覺上最大收獲,成晚大家都並排一齊行,都無望過佢個背影屎忽。
其實佢上身件毛毛褸只係去到腰,一件細件,下身淨係穿左條豹紋襪褲,完全成個屁股現哂形出來,連under個印都見到,踏住梯級扭下扭下行上去,真係好hi!好想衝上去,拉底佢條襪褲就係後樓梯砌佢。

咁寫完啦,大家覺得點呢

一日傾唔到sex一日都唔覺有機

呢d都係閒計
唔入肉ge

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-4 05:30 PM 發表 查看引用來源

係條街食野由11點幾傾到1點幾,因為條街太凍,決定埋單,不過係佢埋單,佢話驚我唔夠錢洗,好感動:smile_o05:

傾什麼?乜都講下,佔中又傾,生意又傾,我搵工又傾。

之後埋單,我就雞X唔斷繼續傾
我問左「你 ...
現階段睇都有的機、下次再講介紹女仔比你、你咪話鐘意的年齡比你大既女囉,睇下佢有乜反應。仲有呀,試下約佢去睇戲,睇下有乜反應啦。肯同你去睇戲就大機會啦

其實佢都幾睇好你!你讚下佢著得靚嘛⋯難得有整理過先出黎食飯!有幾個女人唔想人哄下⋯我諗佢老公平時好少理佢啦又飲酒....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆