上一頁下一頁
發新話題

訓左兩日街被老闆炒,想向老闆娘報仇!望師兄幫手!

收藏  |  訂閱
357  113.3k

希望有好消息~

Ching早

尋晚無收獲呀.....
因為佢感冒話唔飲啤酒:smile_27:

不過就傾到2點幾,傾來傾都傾唔到Sex話題:smile_39:,不過就偷拍左幾張腳,得依張係最清楚,可惜唔係黑C:smile_13:

嘩 !    :smile_o10: :smile_o10:

继续努力呀C兄!有好多爸打支持你架!

豹紋? so wild
佢係面檔都係咁著?

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-4 02:24 PM 發表 查看引用來源
Ching早

尋晚無收獲呀.....
因為佢感冒話唔飲啤酒:smile_27:

不過就傾到2點幾,傾來傾都傾唔到Sex話題:smile_39:,不過就偷拍左幾張腳,得依張係最清楚,可惜唔係黑C:smile_13:
http://i59.tinypic.com/2u8 ...
加油呀細強兄~:smile_o12:

引用:
原帖由 mwong12 於 2014-12-4 02:41 PM 發表 查看引用來源
豹紋? so wild
佢係面檔都係咁著?

E條紋褲我都係第一次見,佢上身係大毛毛褸尋日上身比較密實,無法子尋日天氣凍,真係約錯日子!
但豹紋之前好似無見過佢著乜乜豹紋,可能佢著過豹紋底我唔知:smile_30:

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-4 02:55 PM 發表 查看引用來源
E條紋褲我都係第一次見,佢上身係大毛毛褸尋日上身比較密實,無法子尋日天氣凍,真係約錯日子!
但豹紋之前好似無見過佢著乜乜豹紋,可能佢著過豹紋底我唔知:smile_30:
佢成日都著絲襪ga?

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-4 02:55 PM 發表 查看引用來源
性感到爆呀師兄、傾左的乜呀?交流下

引用:
原帖由 mwong12 於 2014-12-4 03:00 PM 發表 查看引用來源

佢成日都著絲襪ga?

一時襪褲,一時絲襪

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆