上一頁下一頁
發新話題

大阿哥既糟質(問答功課p.5)

收藏  |  訂閱
169  25.0k

大阿哥一個月同你玩幾多次 又係唔係經常糟質你格

引用:
原帖由 mochinbb 於 2015-4-8 09:04 AM 發表 查看引用來源

有反應既玩具係好玩d既
估唔到仲有人覆喎,message box就full哂,果d問題我又唔答得.
有反應個個都鍾意啦,互動d好玩d

引用:
原帖由 隨心_隨意 於 2015-4-6 07:02 PM 發表 查看引用來源
兩三日冇睇,原來好多人send message俾我,有d係無聊既message,有d就係問問題既,大阿哥要我做功課答下,試下揀d多人問既答.
Q1)今年幾多歲?
A1)今年過埋生日就26啦
Q2)三圍係幾多?
A2)35C-31-39,pat pat勁多肉好慘
...
好祥盡:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2015-4-8 09:26 AM 發表 查看引用來源
大阿哥一個月同你玩幾多次 又係唔係經常糟質你格

要睇下時間夾唔夾到,好似復活節有假咁就可以去玩啦,有時一個月兩三次,最長有次去左個一個星期既trip添,有時又一兩個月冇得玩.
糟質就每次都會,有次淨係出去食飯,大阿哥都除左我個bra拎走,好彩有件外套遮住唔係實會好突.

引用:
原帖由 gum717 於 2015-4-8 09:43 AM 發表 查看引用來源

好祥盡:smile_47: :smile_47:
好似Q&A咁

引用:
原帖由 隨心_隨意 於 2015-4-8 09:48 AM 發表 查看引用來源

要睇下時間夾唔夾到,好似復活節有假咁就可以去玩啦,有時一個月兩三次,最長有次去左個一個星期既trip添,有時又一兩個月冇得玩.
糟質就每次都會,有次淨係出去食飯,大阿哥都除左我個bra拎走,好彩有件外套遮住唔係實會 ...
一星期wow!

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2015-4-8 09:56 AM 發表 查看引用來源

一星期wow!

一星期果次去左seoul,咁梗係唔會淨係係房玩啦,不過玩得好盡.

引用:
原帖由 隨心_隨意 於 2015-4-8 10:02 AM 發表 查看引用來源

一星期果次去左seoul,咁梗係唔會淨係係房玩啦,不過玩得好盡.
幾時開篇先

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2015-4-8 10:30 AM 發表 查看引用來源

幾時開篇先

唔明白

引用:
原帖由 隨心_隨意 於 2015-4-8 10:38 AM 發表 查看引用來源

唔明白

一星期的紀錄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆