上一頁下一頁
發新話題

人妻記事簿

收藏  |  訂閱
103  28.1k

等文

個人妻咁主動,我估佢都食唔少後生仔

引用:
原帖由 程式哥 於 2015-4-1 09:06 AM 發表 查看引用來源
CHING 識玩。 識食一定係食人妻:smile_47:
同道中人,哈哈,,,到目前為止,我都系咁認為,想食得過癮,都系人妻

引用:
原帖由 seven柒 於 2015-4-1 09:53 AM 發表 查看引用來源
等文

多謝支持,我復活節會得閑D

引用:
原帖由 sharpenplay 於 2015-4-1 09:56 AM 發表 查看引用來源
個人妻咁主動,我估佢都食唔少後生仔
哩個問題,真真系冇問過佢。因為大家接觸同相處時間吾耐

Support

支持!等更新

吾知幾耐,我電話響,原來我爺爺打電話來,問我反未。我話“”食緊宵夜,好快囖“”睇下時間,十二點幾囖。睇下蓮姐,一隻手仲抓住我細佬,訓著佐,可能有地攰。望落床單度,濕到成個世界地圖甘款,我搖一搖蓮姐,“蓮姐,夜啦,我要反去啦”點知佢話“吾好啦,我老公都吾系屋企,你今晚陪我咯”,我話“吾好囖,啊爺打電話來啦”,佢話“甘啊,好啦”。順手又摸著我細佬,含情脈脈甘望住下邊,我問“吾夠喉嚨啊”,,佢點點頭。“我都未走,仲有大把機會”,蓮“嗯,甘就好啦,吾好呃蓮姐啊”,,我左右甘望下,我地衫褲咧。先醒起,頭先衝涼,系甘放系出面。想起身去著衫,佢仲依依不捨甘拉住我。我錫佢額頭一下“傻豬來嘅,我會再穩你”,,蓮“甘聽日好吾好”,,我點頭,,,“吾好放蓮姐飛機啊”,,我“得啦,佢先放開我”,我急急腳行去穩衫。一睇,大鑊,頭先著住條底褲甘出佐一耶,依家條底褲開始幹幹地,又地硬佐有地濕濕。冇辦法,冇得換,鋦住著反好。出去雪櫃,攞支啤酒飲住先,費事反去比人懷疑我講大話。     第日,好早又起床去啊爺去飲早茶。我發佐好幾次信息比啊蓮,都冇回。到成十點,先回我,“”有地攰啊黯訓醒,系得閑就上來啦“”。今日我就吾客氣啦,上到去,已經還過西床單,執頭執尾。我坐系沙發明知故問,“又話攰,做咩吾訓多陣,甘勤力洗床單”,蓮“仲好講,尋晚搞到好似打仗甘”,,我“系咩,吾知子彈射西系邊度咧”,蓮有D面紅甘講“吾知啊,訓醒吾記得佐囖”,我順手伸落去佢妹妹度。蓮“鹹濕仔,做咩啊”,我“冇,檢查下尋晚個現場唧”,佢順勢坐落來我大肶都。我“啊”一聲,原來佢做緊我細佬。問我做咩,我話“你坐正我細佬啊”,,點知佢話“死鹹濕仔,邊個叫你成日捻埋西地衰耶啦”,跟住,系甘喐幾喐個羅柚。我大大力雙手抓佢波。佢又喐得更大力,我於是咋好疼苦甘樣話“死囖,吾知系邁斷佐囖”,佢起身,Kaka聲甘笑,“”邊有甘易斷,比蓮姐睇過“”,系甘順手拉開我褲鏈,伸隻手搊。由於硬佐,邊有甘容易攞出來啦,跟住,我細佬又傳來一陣痛楚。我只好話“我自己來,你搞到我好痛”,佢都覺得自己有地喉噙,唧咳鬆反手”講“哼,邊叫你甘大啊”,我“你吾中意咩”,講完,我自己攞佐細佬出來,蓮姐馬上伸手摸住細佬話,“等蓮姐睇真D,有冇整趁”,跟住CHOR佐幾下,果時,連JJ的青筋都出埋,蓮“陰公囖,等蓮姐錫反啊”,系甘又幫我含起來,我眯埋眼,享受起來,人妻真系會服侍人,我都忍不住嗯佐幾聲。含佐冇耐,蓮姐又開口囖,你舒服佐,吾洗幫下蓮姐啦。我即刻叫佢訓低梳發度,幫佢吹起琴來。撥開佢陰唇,伸條脷瀨起嚟,佢發出一陣陣呻吟聲。瀨下瀨下,瀨中佢凸出來噶G點,佢“啊”一聲,震佐一下。我知道佢果度最敏感,於是繼續飛快甘瀨,佢越叫越大聲,突然,對大肶大力甘夾緊我頭。叫住“快D,快D吾好停”,我知佢高潮來佐,慢慢又鬆開大肶,我望真地,大肶兩邊,好多淫水。佢仲喘緊氣甘講“我來佐啦,真正,真舒服”。我伸過頭落佢耳邊話“想吾想仲爽地啊”,佢點佐下頭,我順手又推起波來,佢又開始淫叫起來,隻手放我細佬度,摸起來。突然,電話響,佢一睇,伸手指我嘴邊,我明白,叫我吾好出聲。我聽到,原來系雀友來約腳打牌。我知道後,理得佢甘多,上祽下摷。佢又開始有淫聲發出,拉拉聲收線。跟住同我講“我地拉拉聲來囖,等下佢地上來打麻將啊,”我“嗯”,即刻爬上去佢身度,咀起來,佢隻手又開始CHOR我細佬,系甘想我入,我系佢身度磨上磨落,龜頭去到佢門口,就下吾入,系甘上上落落。佢認吾住,呻吟住甘話,“你快D入來啦”,我有意甘講“入咩啊,我吾系入佐來你屋企咩”,蓮“好衰加,明知人講咩都甘玩人”,跟住,我細佬撩到佢個陰唇邊,又退後,吾入住。佢終於認吾住,再講“吾好玩我啦,快D吊我啦,吾吊我,佢地上來打牌啦”,我都醒起,等下有人會來。於是,突然用力一頂,成條耶入西去,佢發出一聲好滿足的“啊,嗯”聲,跟住開始插起來。做佐十分鐘度,佢雀友啊嫻打電話來,佢再次伸手指我嘴,叫我吾好出聲,。但我祿耶仲響個西入邊,原來啊嫻問佢,吃飯未,佢依家去食耶,順便幫佢買,我知道之後,有意大力甘插佐幾耶。啊嫻可能聽到有地吾對路,問佢做咩,佢話睇緊電視,跟住再拉拉聲收線。真系刺激,聽完電話,佢有D怕怕地怪我。我理得佢甘多,繼續做我未完成嘅事,,,,

[quote]原帖由 markluk123abc 於 2015-4-1 12:11 PM 發表 查看引用來源
Support [/quote多謝,,,

引用:
原帖由 seven柒 於 2015-4-2 01:04 AM 發表 查看引用來源
支持!等更新

多謝,,,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆