上一頁下一頁
發新話題

人妻pt.2 update #8

收藏  |  訂閱
52  14.6k

你講我?
引用:
原帖由 阿Brown 於 2015-4-5 00:44 發表 查看引用來源
師兄好有經驗

偷食唔可可留手尾,否則瀨嘢!
引用:
原帖由 justinran 於 2015-4-5 01:08 發表 查看引用來源
好buy最後果句,小心處理msg

引用:
原帖由 justinran 於 2015-4-5 01:08 AM 發表 查看引用來源
好buy最後果句,小心處理msg

係呀,而家好小心喇,見過鬼都怕黑

引用:
原帖由 A1000 於 2015-4-5 01:10 AM 發表 查看引用來源
你講我?
係呀,不過我之前太大安旨意,算啦,經一事長一智

引用:
原帖由 阿Brown 於 2015-4-5 11:52 發表 查看引用來源

係呀,而家好小心喇,見過鬼都怕黑
你輸經驗,口訊表面就甜蜜,但實質係毒藥!

引用:
原帖由 A1000 於 2015-4-5 12:03 PM 發表 查看引用來源
你輸經驗,口訊表面就甜蜜,但實質係毒藥!
所以而家乜都DELETE,哈哈

唔好咁講,我個人覺得,如果係人夫又好,人妻又好。大家要玩得點到即止,要清楚知道呢個遊戲嘅規則,千祈唔可以過界,否則必定會影響雙方之外,亦會對屋企人有重大影響,深遠到小朋友日後之心理。所以出嚟玩,某程度真係要流精不留情,玩得風流,但唔可以下流。我明白好多人會講,我喺度鳩 up 就當秘笈。如果大家冷淨一啲,回想下我講嘅內容,真係千真萬確!
引用:
原帖由 阿Brown 於 2015-4-5 11:53 發表 查看引用來源

係呀,不過我之前太大安旨意,算啦,經一事長一智

溝啲女女又好,溝師奶又好,有邊個女人唔鍾意比人揼吖!自己都會鍾意比美人嗲吓吖 (當然係自己心情好,又無大事做緊)?
引用:
原帖由 阿Brown 於 2015-4-5 12:05 發表 查看引用來源

所以而家乜都DELETE,哈哈

引用:
原帖由 A1000 於 2015-4-5 12:10 PM 發表 查看引用來源
唔好咁講,我個人覺得,如果係人夫又好,人妻又好。大家要玩得點到即止,要清楚知道呢個遊戲嘅規則,千祈唔可以過界,否則必定會影響雙方之外,亦會對屋企人有重大影響,深遠到小朋友日後之心理。所以出ࢩ ...
情就應該會有,但真係要分得好清,同埋要清楚大家既定位,如果真係唔覺意有愛情,就真係要諗吓點樣處理,最後要離開都無計

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆