上一頁下一頁
發新話題

比男朋友嫌我大食鹹濕>< UPDATE P.7#105

收藏  |  訂閱
241  34.8k

係......
但我又吾敢做D咩 吾想對佢吾住
所以上黎寮下你地吹水
解決下下午自己一人既寂寞 :smile_45:
引用:
原帖由 Gab15 於 2015-4-7 02:41 PM 發表 查看引用來源
UM~樓主係咪嫌BF餵唔飽你咩?:smile_41:

引用:
原帖由 馬吉.斯 於 2015-4-7 02:34 PM 發表 查看引用來源
嗚呀,我淨係知思考模式唔一樣咋,
乜原來有咁多不同之處架
真係願聞其詳啦師兄
男人去女性衫店, 會見到全部都係衫, 眼中只有一隻色~!
女人去女性衫店, 會見到有衫有褲有鏈有夾有帽, 同埋好多唔同嘅顏色~!

男人用一分鐘買底褲, 仲係3條一樣~!女人用三十分鐘睇胸圍, 但未必買到~!

男人去超市買薯片, 係直線模式: 入去, 搵佢, 攞完, 俾錢, 走~!
女人去超市買薯片, 係S 形模式: 入去, 搵佢, 可能會先望下朱古力, 再行個圈薯片嗰行, 先攞薯片, 攞完仲要再行多個圈薯片嗰行, 先俾錢, 走~!

甘其實女人都一樣
性感/令 → 著俾人睇 → 人地讚/ 引到人 → 有成功感
引用:
原帖由 馬吉.斯 於 2015-4-7 02:45 PM 發表 查看引用來源

無乜男仔係風格、款式等等方面有訓練過嘛…
對男仔黎講,功能性(即係實用啦)基本上係男仔會真係考慮既野…
另外一樣咪就係型唔型囉。
型 → 著俾人睇 → 人地讚 → 有面
男仔諗野係比較單線條D,
所以睇幾耐 ...

引用:
原帖由 蝦條豬 於 2015-4-7 02:48 PM 發表 查看引用來源
係......
但我又吾敢做D咩 吾想對佢吾住
所以上黎寮下你地吹水
解決下下午自己一人既寂寞 :smile_45:

哦~唔緊要~
呢度好多絲打成日上嚟呻自己大食...男友又餵唔飽個D~
我都見慣咗啦~
以我經驗嚟睇最好同BF溝通下會好D,一係自己諗下點樣加D性趣引佢同你玩多D~

引用:
原帖由 蝦條豬 於 2015-4-7 02:35 PM 發表 查看引用來源
:smile_19::smile_19::smile_19: 我男朋友都講過同一番說話
你地真係吾可以睇耐D, 比下意見 講下好吾好-_-
其實有時男人諗野係直接(以買野黎計):
女人問: "哩條褲好唔好睇?"
男人心裡係答: "妳都未著, 點知好唔好睇?"

女人問: "哩包薯片咩味?"
男人心裡係答: "佢日文黎架, 我點知呀? 問SALES 啦~!"

女人問: "今晚食咩呀?"
男人心裡係答: "香港有咩未食過吖? 求其啦~!"

引用:
原帖由 tigerpacific 於 2015-4-7 02:49 PM 發表 查看引用來源

男人去女性衫店, 會見到全部都係衫, 眼中只有一隻色~!
女人去女性衫店, 會見到有衫有褲有鏈有夾有帽, 同埋好多唔同嘅顏色~!

男人用一分鐘買底褲, 仲係3條一樣~!女人用三十分鐘睇胸圍, 但未必買到~!

男人去超市買薯片, 係直線模式: 入去, 搵佢, 攞完, 俾錢, 走~!
女人去超市買薯片, 係S 形模式: 入去, 搵佢, 可能會先望下朱古力, 再行個圈薯片嗰行, 先攞薯片, 攞完仲要再行多個圈薯片嗰行, 先俾錢, 走~!
哈哈哈,師兄你真係超到肉囉,100個讚呀

引用:
原帖由 蝦條豬 於 2015-4-7 02:49 PM 發表 查看引用來源
甘其實女人都一樣

咁妳快D放相相上黎引下我地先~
然後妳就會充滿成功感架啦

引用:
原帖由 馬吉.斯 於 2015-4-7 02:45 PM 發表 查看引用來源

無乜男仔係風格、款式等等方面有訓練過嘛…
對男仔黎講,功能性(即係實用啦)基本上係男仔會真係考慮既野…
另外一樣咪就係型唔型囉。
型 → 著俾人睇 → 人地讚 → 有面
男仔諗野係比較單線條D,
所以睇幾耐 ...
所以多數fashion/hair designer 都係nelnel....

我係天秤, 但我有選擇恐懼症, 我全部服飾都係GF 幫我諗, 我只會講 brand and style~!

引用:
原帖由 蝦條豬 於 2015-4-7 02:49 PM 發表 查看引用來源
甘其實女人都一樣
哩個係目的, 唔係過程~!

引用:
原帖由 馬吉.斯 於 2015-4-7 02:55 PM 發表 查看引用來源
哈哈哈,師兄你真係超到肉囉,100個讚呀
hehehe...了解自己, 等於了解別人~!
明無??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆