上一頁下一頁
發新話題

比男朋友嫌我大食鹹濕>< UPDATE P.7#105

收藏  |  訂閱
241  34.8k

點解:smile_24:
因男人好興奮wor.
引用:
原帖由 gum717 於 2015-4-7 01:31 PM 發表 查看引用來源

我女人唔肯著呢D:smile_24:

吾知呢..可能未試過陌生人..
始終覺得可能會好難放得甘開
熟左可能吾同講法:smile_24:
引用:
原帖由 tigerpacific 於 2015-4-7 01:39 PM 發表 查看引用來源
個人愚見, 其實陌生人同伴侶係差唔多~都係插與被插~!

分別在於過程是否滿足, 事前嘅道德觀同埋事後嘅價值觀~!

嗯, 多謝你地 男人既意見係吾同D
女人真係中意share 咩都問人意見haha
引用:
原帖由 馬吉.斯 於 2015-4-7 01:44 PM 發表 查看引用來源

真係俾妳攪到硬左囉~妳話點算好先:smile_47::smile_47:

btw, 或者佢有野煩惱緊,咁妳晌佢面前,咪變左搵妳出氣囉…
拿,我只係嘗試理解下件事,唔係合理化佢個反應(佢直程錯啦)。

男仔係要面、要自己解決 ...

引用:
原帖由 tigerpacific 於 2015-4-7 02:16 PM 發表 查看引用來源

首先, 你知唔知男人同女人嘅視網膜, 視覺神經敏感度, 大腦運作同埋思考模式係唔一樣?
嗚呀,我淨係知思考模式唔一樣咋,
乜原來有咁多不同之處架
真係願聞其詳啦師兄

:smile_19::smile_19::smile_19: 我男朋友都講過同一番說話
你地真係吾可以睇耐D, 比下意見 講下好吾好-_-
引用:
原帖由 tigerpacific 於 2015-4-7 01:44 PM 發表 查看引用來源
好少男人會睇款...~!
正如買衫時, 女人問男人邊件好...
男人總會口講答案, 但心諗係 "咪又係衫一件, 是但啦~!"

所以, 男人眼中, "咪又係胸圍一件".....
妳用幾日去諗買咩胸圍, 男人用幾秒睇妳個胸圍~!

引用:
原帖由 蝦條豬 於 2015-4-7 02:31 PM 發表 查看引用來源
吾知呢..可能未試過陌生人..
始終覺得可能會好難放得甘開
熟左可能吾同講法:smile_24:
咁要睇下妳個對手高唔高嗱....

/.\
真係好似好吾在乎甘
引用:
原帖由 馬吉.斯 於 2015-4-7 01:46 PM 發表 查看引用來源

然後跟手用幾秒除埋個胸圍

你甘講好多女人都會好灰..
你地男人又中意望第D女人
我地為你適心打扮
你地又吾care
引用:
原帖由 tigerpacific 於 2015-4-7 02:16 PM 發表 查看引用來源

首先, 你知唔知男人同女人嘅視網膜, 視覺神經敏感度, 大腦運作同埋思考模式係唔一樣?

UM~樓主係咪嫌BF餵唔飽你咩?:smile_41:

引用:
原帖由 蝦條豬 於 2015-4-7 02:35 PM 發表 查看引用來源
:smile_19::smile_19::smile_19: 我男朋友都講過同一番說話
你地真係吾可以睇耐D, 比下意見 講下好吾好-_-

無乜男仔係風格、款式等等方面有訓練過嘛…
對男仔黎講,功能性(即係實用啦)基本上係男仔會真係考慮既野…
另外一樣咪就係型唔型囉。
型 → 著俾人睇 → 人地讚 → 有面
男仔諗野係比較單線條D,
所以睇幾耐都好,其實都真係俾唔到咩意見

當然,男設計師又唔同講法啦
如果妳相信星座既話,天秤座男仔都應該晌靚唔靚呢方面有sense…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆