上一頁下一頁
發新話題

人妻嘅煩惱~尋人夫爸

收藏  |  訂閱
381  29.3k

引用:
原帖由 sweet~bb 於 2015-3-13 04:55 PM 發表 查看引用來源
其實無返工唔係好耐啫,只係諗住生小朋友的話,可能就繼續唔做嘢住。
嚟緊星期一會返新工啦~

祝你新工順順利利

引用:
原帖由 kensen 於 2015-3-13 04:49 PM 發表 查看引用來源
你老實同佢講,想生小朋友.不如出去旅行,一個short trip,兩個人三個人返囉
邊有咁易, 要撞岩時間先可以兩個人三個人返 :smile_34:

引用:
原帖由 jo_is_me 於 2015-3-13 04:27 PM 發表 查看引用來源
咪係,你地仲要無細路。RELAX D 啦... 2個人一間屋有咩所謂WOR!

諗多D情趣野... E.G. 同佢出街食飯唔帶BRA頂下佢。返屋企一定大大力扑死你!:smile_30::smile_30::smile_30:
師姐、你未生小朋友時一定好玩得!

回覆 158# 的帖子

旅行好呀~ 先唔好諗生仔,RELAX先生得出架。目標為本個人都緊張啦~

我同隻佬去旅行M到,佢都忍唔住做左幾獲。平時佢一定唔會LOR:smile_45:

引用:
原帖由 jo_is_me 於 2015-3-13 05:04 PM 發表 查看引用來源
旅行好呀~ 先唔好諗生仔,RELAX先生得出架。目標為本個人都緊張啦~

我同隻佬去旅行M到,佢都忍唔住做左幾獲。平時佢一定唔會LOR:smile_45:
人在外邊心情都放D

回覆 164# 的帖子

我去旅行既時候都係特別想攪野, 我都唔知點解。可能有爆房FEEL

引用:
原帖由 Water_man 於 2015-3-13 05:03 PM 發表 查看引用來源
師姐、你未生小朋友時一定好玩得!
我家陣都玩得架,係無咩心情玩者:smile_44:

未有小朋友試過一次比鄰居投訴太大聲:smile_13::smile_13::smile_13:

妳老公一定有外遇

引用:
原帖由 chocolatebowman 於 2015-3-13 05:14 PM 發表 查看引用來源
妳老公一定有外遇
你咪嚇鬼亞妹啦~~

亞妹你千其咪諗埋一邊呀~ 同老公灘開黎講LOR,2公婆咩都講得架:smile_53:

引用:
原帖由 jo_is_me 於 2015-3-13 05:14 PM 發表 查看引用來源

我家陣都玩得架,係無咩心情玩者:smile_44:

未有小朋友試過一次比鄰居投訴太大聲:smile_13::smile_13::smile_13:
按住你把口才大力D鋤……

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆