上一頁下一頁
發新話題

比男朋友嫌我大食鹹濕>< UPDATE P.7#105

收藏  |  訂閱
241  34.8k

引用:
原帖由 蝦條豬 於 2015-4-7 01:57 AM 發表 查看引用來源

唉岩岩又嘈交
其實我都吾系要求啲咩
淨係想佢多啲陪我
理下我感受
唔好成日鬧我
女友係甘嫁咩
成日受氣

有時都要就下嫁喇:smile_13:嗌完交就算啦
唔好擺係個心到 如果唔係又好易拎返出黎嘈

thank you update

你男友真好,可以成日有得插你,sex真系好正!

我想食tiramisu:smile_30::smile_30::smile_30:
引用:
原帖由 qqpong 於 2015-4-7 02:56 AM 發表 查看引用來源
妳想食咩咪用咩餵:smile_o05:

同男朋友做 有份愛 會更投入:smile_40:
其實係為未試過吾係男朋友 又始至終都係佢:smile_30::smile_13:
引用:
原帖由 sonyeu 於 2015-4-7 01:59 AM 發表 查看引用來源
師姐你就好囉 又enjoy又係另一半

我知...我已經好遷就, 我以為..
唉, 女朋友吾系比佢出氣囉:smile_39:

哈多謝你 都系想攪到你地硬:smile_46:最好射埋
引用:
原帖由 aimuteor 於 2015-4-7 02:56 AM 發表 查看引用來源

一齊係要磨合既@@
不過唔應該鬧
坐低大家傾

BTW你好吸引xD

我無啦 之前佢話我煩 我好嬲 之後已經煩小左:smile_22:
引用:
原帖由 qqpong 於 2015-4-7 02:58 AM 發表 查看引用來源
妳試下搵其他分散寄托,唔好chur佢咁恆(日常溝通,唔係屌西)屌西搵我幫手得啦

傾下傾下就甘 都無知當我咩
引用:
原帖由 阿銘~~~ 於 2015-4-7 09:05 AM 發表 查看引用來源

做咩一大戰完就嘈交呀,佢平時好忙唔得閒陪你?

甘相比起我 又系小左D:smile_45:調教佢啦你:smile_30:
引用:
原帖由 LInKInPArK_mIKe 於 2015-4-7 10:10 AM 發表 查看引用來源
又忙又唔大食 一個月五隻手指都數得曬喇

就系已經第n次講:smile_27:
引用:
原帖由 LInKInPArK_mIKe 於 2015-4-7 10:24 AM 發表 查看引用來源
有時都要就下嫁喇:smile_13:嗌完交就算啦
唔好擺係個心到 如果唔係又好易拎返出黎嘈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆