上一頁下一頁
發新話題

小妹錄. page 9, 11 , 12,17 update P.20 #290。

收藏  |  訂閱
298  46.7k

引用:
原帖由 DEVIL918 於 2014-12-30 01:52 AM 發表 查看引用來源
路過 support !!
Good Luck , 未必是真愛 起碼是美好回憶
多謝C兄 我刀系咁認為:smile_34:

引用:
原帖由 FGXXY 於 2014-12-30 03:09 AM 發表 查看引用來源
我有180 長 _岩唔岩
指咩先,講清楚好D C兄:smile_13:

引用:
原帖由 我想玩3P 於 2014-12-30 09:17 AM 發表 查看引用來源
我覺得個回憶幾浪漫喎,不過你點解唔抄牌呢?btw你幾歲?

浪漫黎形容><多數刀系夢一場...
因為鬥氣....唉,25下

引用:
原帖由 賤小妹 於 2014-12-30 09:54 PM 發表 查看引用來源

我著衫吾好睇架,偏肥':smile_13:
咁要睇過先知既!
或者傘少少再突出自已長腿囉

再支持下先

小妹錄.2

2015年la~~~新年快樂!! 小妹祝大家心想事成

有睇過我post既你地刀想知小妹我把口系咪好得...:smile_o05:
其實小妹口技就有待改進既,應該就冇你地諗得咁犀利:smile_13:

呢兩日吾知點解好想要,系咁diy刀仲系想吾停咁.
連玩具刀治吾唔到小妹我:smile_13::smile_13::smile_27:

小妹又一幻想一邊diy
情節系咁的……

主人要小妹朦眼,真空,著半透明既吊帶連身睡衣系張床到等佢返黎,
聽到開門聲,主人就命令小妹自慰,我已經想像到主人扯住炮望住小妹自慰個樣,
小妹d水已經不受控制,一隻手指..兩隻手指,系咁插,聽到啲水聲進進出出
兩隻手指已經被淫水佔,

主人: 對腳打開d,睇吾清

小妹一向刀聽主人話,咁就再打開對眼,俾主人望清楚

主人: 你好淫啊. 玩棒棒俾我睇

小妹就拎棒棒先震最敏感既陰蒂
之后再插入小洞,再一次淫水不停咁流

小妹: 吾得啦....

主人: 邊個俾你停手? 繼續

唯有聽主人話先可以有下文,所以頂硬上..

小妹: 呀呀呀~~~~~~吾得啦

之后有支塞入小妹口,已經硬到不能再硬,下下頂入喉嚨位,想嗌刀嗌吾到
含多幾下,咁硬既炮系我塊面拍打左兩三下,我就忍不住啜佢龜頭d水
系呢個moment有另一支炮直接插小妹.

小妹: 呀!!!!!!!!! 吾好啊~好入

下下刀好快咁插到最入,仲有d痛...旦又好舒服...
原本系我塊面個支炮又塞入返我個口,含多一陣,射晒落我個口入面

主人: 吞晒去!!

主人叫到幾吾想刀照做,原本插緊小妹既突然抽返出黎,

主人: 另轉身

變做狗仔,而我下面有人邊揸邊啜我對波同lin,好舒服

主人: 想吾想我插你第2到?

小妹: 嗯~~

主人: 果然淫啊!!

之後毫不留情咁插小妹個patpat,原本玩緊我對波個個突然lam小妹陰蒂...

小妹: 呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!吾好呀!!!!!!!! 我想尿尿

主人將支炮抽返出黎顏射小妹.. 之後另一個再插小妹個洞

小妹已經筋疲力竭,旦淫水仍然不斷,啪啪啪……好舒服
刀吾知高潮左幾多次,只系知好攰,對腳不停咁不停向後
吾想再被插,太舒服……吾得……
支炮不停咁進攻,

小妹: 吾好呀!! 投降啦~~~~~

最後系小妹個身……主人亦將小妹朦眼布除左落黎……
先知一直刀錄影緊……

回覆 126# 的帖子

點解要diy ,等我做你主人啦:smile_30:

引用:
原帖由 yeelung1991 於 2015-1-4 03:13 PM 發表 查看引用來源
點解要diy ,等我做你主人啦:smile_30:
主人一個就夠架啦

回覆 128# 的帖子

我做個一個囉:smile_30:

到底係我同女仔既交情未夠深,定係其實會自慰既女仔根本就唔多:smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆