上一頁下一頁
發新話題

啊...我要你...口爆新文#684 野戰新文#429

收藏  |  訂閱
1.1k  107.9k

啊...我要你...口爆新文#684 野戰新文#429

今晚同知己食飯。我去左佢屋企。難得佢屋企冇人!!!  
一開始我地係沙發上面鍚鍚同隔衫摸胸。一手拉高我條連身裙再扯高我個bra...
話想飲奶奶...一啖錫落我乳頭度 仲用利不斷打圈...
開始好high 我吊住佢引咁話: 吾制丫...他想幫番我 。。 因為底底濕左...好醜 吾想比佢知。feel到佢支棒棒硬曬!!! 扯到可以貼住個肚。佢就除左我條底底,69我啜下個頭,然後用條"利"舔下舔下,再由下而上用力lum同含袋袭,我口技了得佢都忍唔係咁"啊…啊…啊…"叫,他隻手都唔得閒,係我後花園不停咁掃。要我坐上飯臺度。當然系要我做今晚既主菜 話要檢查我妹妹
分開我雙腳 就啜落我妹妹度 (我妹妹之前已經脫好毛毛)。。佢條利好熱 feel到佢想用條利伸入我個洞洞。他仲用手卒我妹妹。愈卒愈興奮,我心想講[ 我要含你條野,下面好痕,我要你屌我! ]佢好溫柔, 我成身都軟晒, 好想好想佢快D插入黎, 我想同佢更加親近,
所以我就反客為主, 錫番佢LINLIN, LUM 錫佢咀仔….最後錫下佢硬硬既棒棒。一下一下咁篤, 好舒服…..插左唔知幾耐,  當J 插入黎既時侯,

真係好充實,插左一陣我都頂唔順。跟住我我趴係sofa趷高個patpat..心想。。仲唔快d黎插我.我好辛苦啊..
佢好似感應到之後禁住我patpat一野插左入黎..又快又大力咁插我.。撞到patpat啪啪聲。。
佢一路插一路講:淫妹你好緊啊..夾得我好舒服啊..
我比佢插到講唔到野..係咁嗌好舒服啊..大力啲..大力啲。。。
插左幾分鐘佢就射左入去 好舒服….….佢比我夾爆左…..哈哈,他后來同我講 他無曳咁耐, 功力好彩無退步到…。。。玩轉全屋由廚房到個廳玩曬。。。

回覆 1# 的帖子

第一, ICON條腿好正WO, 係妳嚟?
啱晒我呢啲腳膠

引用:
原帖由 CharlrsKatana 於 2015-4-7 12:32 PM 發表 查看引用來源
第一, ICON條腿好正WO, 係妳嚟?  系呀。
啱晒我呢啲腳膠
系呀。

回覆 2# 的帖子

哈, 妳會主動脫埋妹妹啲毛, 咁知情識趣, 做妳BF真好

引用:
原帖由 ggxy 於 2015-4-7 12:36 PM 發表 查看引用來源

系呀。
大愛長腿妹呀。

回覆 4# 的帖子

視覺好嘛,

引用:
原帖由 ggxy 於 2015-4-7 12:42 PM 發表 查看引用來源
不過好似有張相前面係咪有個和尚。。果張。

引用:
原帖由 ggxy 於 2015-4-7 12:24 PM 發表 查看引用來源
男朋友食飯。我去左佢屋企。難得佢屋企冇人!!!  我地好有默契咁想扑野。佢就除左我條底底,我首先啜下個頭,然後用條"利"舔下舔下,再由下而上用力lum同含袋袭,我口技了得佢都忍唔係咁"啊…啊…啊…"叫,他隻 ...
呢餐飽晒啦:smile_47:

睇到硬晒

引用:
原帖由 sexyhugedick 於 2015-4-7 12:43 PM 發表 查看引用來源

不過好似有張相前面係咪有個和尚。。果張。
我條long d:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆