上一頁下一頁
發新話題

關係混亂的hall life(更新P.4,19,38,42)

收藏  |  訂閱
690  146.9k

靜哂:smile_o08:

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-3-24 11:49 PM 發表 查看引用來源
靜哂:smile_o08:
有冇下文啊?
Hall life 好正架

引用:
原帖由 chinga0a 於 2015-3-25 11:47 PM 發表 查看引用來源

有冇下文啊?
Hall life 好正架

你問作者, 唔好問我XD

太忙都唔記得左UPDATE
近排發生左好多野
前一part講我同左hall tut一齊
其實段關係已經完左,但早排佢又搵番我
雖然只係普通朋友咁關心下我grad既野搞成點
但當我忙到就黎崩潰見到佢夜晚收工特登趕黎陪我既時候我就淨係識攬住佢喊
果晚好自然咁就去左開房,佢依然係會做好耐,
依然咁鐘意我坐係佢上面一路坐佢一路攬住我啜我linlin
依然會做完攬住我,額頭貼額頭咁錫我,
佢話真係好鍾意我,覺得我同佢好夾,
其實我都好鍾意佢..只係有d野一開始就過左火..冇可能走埋一齊....
如果當初我唔係咁主動...唔知大家會唔會有機會做情侶...

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-4-12 11:23 AM 發表 查看引用來源
近排發生左好多野
但當我忙到就黎崩潰見到佢夜晚收工特登趕黎陪我既時候我 ...
都係心理影響到你既思想,
話唔定,當你衝破左知心結
可以係做成得呢

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-4-12 11:23 AM 發表 查看引用來源
近排發生左好多野
但當我忙到就黎崩潰見到佢夜晚收工特登趕黎陪我既時候我 ...
竟然係咁, 工作壓力太大:O?
之前見你打, 感覺比人好輕鬆咁, 雖說你成日話好忙之類

回覆 685# 的帖子

我只係知佢會上網識SP...even係有我佢都仲會keep住...
好辛苦先抽離到同佢既關係..而家又比佢拉番入去..

hall life真係多姿多彩
可惜我冇咁o既機會

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-4-12 02:36 PM 發表 查看引用來源
我只係知佢會上網識SP...even係有我佢都仲會keep住...
咁睇你點揀喎
如果你想keep住你要遇左痛苦
你想斷 就要狠心
係辛苦架喇 但過左一排忙就會好啲
上左床既 就唔好諗會做情侶
因為係個男既心目中關係已經變左質好難返轉頭
唔係無 不過機會率真心低

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-4-12 02:36 PM 發表 查看引用來源
聽chinga0a意見:smile_o10:
畢竟女VS女, 意見會好點-3-....
呢個時候我做路人SUP你好了-3-....因我都唔知點覆囧...
我又係男, 好難中立:smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆