上一頁下一頁
發新話題

買左震蛋 從此踏上不歸路~ 更新p.18 #262 p.30 #447 p.48 #708

收藏  |  訂閱
1.0k  74.7k

引用:
原帖由 chinga0a 於 2015-3-26 12:48 PM 發表 查看引用來源
我會話:不如玩4P XD
因為男友都係引版既人
大家好清楚性對大家黎都係重要既
我諗最緊要係溝通同尊重
如果你知對方接受到 出現呢D情況就唔會尷尬
你同男友係咪真係受到4P先? :smile_o01:

引用:
原帖由 amk113 於 2015-3-26 12:53 PM 發表 查看引用來源

各自搵食, 可以係兩個都岩, 兩個都唔岩, 冇得定對錯
接受唔到就分開
其實都係睇大家底線
男友講明只出文唔準出相同add 人傾
我就會乖乖照做 (奴性的表現XDDD)

回覆 1# 的帖子

舒服嘅,就緊係會上癮啦... :smile_30:
我想睇下妳d片多d囉... :smile_13: :smile_47:

引用:
原帖由 austin~ 於 2015-3-26 12:55 PM 發表 查看引用來源

冇錯, 姐姐係正啲
我有個fd中意熟女
我勁無奈

引用:
原帖由 amk113 於 2015-3-26 12:56 PM 發表 查看引用來源

你同男友係咪真係受到4P先? :smile_o01:
我係ok既 佢好似唔中意

引用:
原帖由 fatman369 於 2015-3-26 12:57 PM 發表 查看引用來源
舒服嘅,就緊係會上癮啦... :smile_30:
我想睇下妳d片多d囉... :smile_13: :smile_47:
請按上一頁離開

引用:
原帖由 chinga0a 於 2015-3-26 12:57 PM 發表 查看引用來源
我有個fd中意熟女
我勁無奈
我自己都 prefer 大過我嘅女性多啲

引用:
原帖由 chinga0a 於 2015-3-26 12:58 PM 發表 查看引用來源
請按上一頁離開

引用:
原帖由 austin~ 於 2015-3-26 11:28 AM 發表 查看引用來源

唔關事嘅
呢度主要係分享 "sex/relation-related" 嘅故事
唔一定要有相先吸引人
咪陰人啦....哩到10個男人, 10個都睇相做人架啦~!!
影個腳指相都有人話"吸引", "好索"....come on~!!

就算開頭話唔要相, 傾落(不論公開又好, 私下又好)咪又係要睇.....
就算氹唔到樓主影身體部位, 都一定會嗌流主影蛋, 影濕底褲, 影床上水跡~!

引用:
原帖由 chinga0a 於 2015-3-26 12:57 PM 發表 查看引用來源
我係ok既 佢好似唔中意
我搞得一個人, 就算唔好話係愛佢, 至少都會對佢有或多或少嘅感覺
或者我佔有慾強, 我唔會想將我喜歡嘅人同人分享

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆