上一頁下一頁
發新話題

關係混亂的hall life(更新P.4,19,38,42)

收藏  |  訂閱
690  146.9k

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-3 04:44 PM 發表 查看引用來源
之後咪變到唔敢認真去愛一個人
所以變到依家咁混亂?!

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-3 09:45 PM 發表 查看引用來源
係想等佢自己黎拍我房門:smile_30:
你點引到佢嚟拍你房門先

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-4 12:17 AM 發表 查看引用來源
係呀...SP/SL可以同我傾好多唔敢同男友傾既野不過我唔會搞識既朋友囉...因為我好重視友情
我驚我而家咁玩法,玩到grad左都收唔到手
出嚟做嘢要面對嘅事情更加多,仲易攪唔清啲關係

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-4 12:23 AM 發表 查看引用來源
吐露港附近囉,應該知啦掛:smile_30:
原來係呢間,我之前都響呢間大學讀master,但之後都間唔中返去游水,而我做就唔係做呢間,不過都係三大之一,好易估

引用:
原帖由 at64 於 2015-3-4 12:26 AM 發表 查看引用來源
傳說中的男校女生?
其實我原本應該去個邊
但唔知點解請請下唔請
結果番左山頂
我同你應該活響同一間大學

引用:
原帖由 at64 於 2015-3-4 12:30 AM 發表 查看引用來源
點會呀
唔係多左間書院
如果我係個邊
我實住
山頂就太辛苦
基本上仲有唔少書院起緊,如果無記錯的話

引用:
原帖由 at64 於 2015-3-4 12:40 AM 發表 查看引用來源
無將吐露港看成清水灣遮
入沙田係我又細到大既夢想,trans 左幾次
都入唔到,覺得連天都玩我
雖然我幾鐘意山頂
清水灣就算把啦,我之前試過響呢度做過兩次嘢,最後都係不歡而散,最近一次仲要食埋隻死貓,而且成間大學表面上係有進步但實則上退步,啲設施真係不敢恭維

其實山頂都ok嘅,係人工低咗少少啫(相比起吐露港)

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-4 12:42 AM 發表 查看引用來源
但我比較鍾意bf忙喎:smile_30:
唔駛管住你?:smile_30:

引用:
原帖由 大耐群鷹 於 2015-3-4 08:51 AM 發表 查看引用來源
基本上仲有唔少書院起緊,如果無記錯的話
我都在呢間大學畢業嫁喎。。。現在有時都要返下去

引用:
原帖由 天堂行者 於 2015-3-4 08:54 AM 發表 查看引用來源

我都在呢間大學畢業嫁喎。。。現在有時都要返下去

其實呢間大學都幾relax,個泳池係響過咁多間大學游過嘅最正,又乾淨,中間池水夠深但兩側又唔會,雖然食嘢就要行多啲甚至搭校巴,但選擇多,同埋我同啲教我master course嘅老師傾計又幾好傾,係唔錯嘅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆