上一頁下一頁
發新話題

屋企無人既時候鍾意咁著。。。

收藏  |  訂閱
269  40.0k

引用:
原帖由 s_love 於 2015-4-11 01:33 AM 發表 查看引用來源

等我聽師兄話試下先 不過最近男友太忙 成幾個月冇做過 而家搞到係我好想搵人同我玩幫我止下渴
師姐身材咁正,要搵人幫手,好多人爭住做啦!

要五要條長幫你止渴?

arm 就搵我啦

引用:
原帖由 s_love 於 2015-4-11 01:33 AM 發表 查看引用來源

等我聽師兄話試下先 不過最近男友太忙 成幾個月冇做過 而家搞到係我好想搵人同我玩幫我止下渴
師姐身材咁正,要搵人幫手,好多人爭住做啦!

要五要條長幫你止渴?

arm 就搵我啦

引用:
原帖由 s_love 於 2015-4-11 01:29 AM 發表 查看引用來源

佢有咩反應啊? 如果我隔離都有咁既人 我都想乘機淨係著住bra同under扮唔覺意比佢見到
怕羞地望左眼跟住dup低頭⋯no fun

引用:

pm爆左未?

引用:
原帖由 Sextastic 於 2015-4-11 08:07 AM 發表 查看引用來源

pm爆左未?

呢幾個區有親女都好難唔爆

引用:

養妻活兒係男人既天職,餓你幾個月係咪想餓死老婆瘟臭屋?

見大家好似都有興趣想繼續睇相,就趁換衫出門口前影番張

好奇想問下大家呢,有冇試過/現家係咪有另一半又有sp ar?? 會唔會覺得對另一半唔住?

引用:
原帖由 s_love 於 2015-4-11 09:13 AM 發表 查看引用來源

好奇想問下大家呢,有冇試過/現家係咪 ...
妳係咪想試呀?

[quote]原帖由 s_love 於 2015-4-11 09:13 AM 發表 查看引用來源

身材好得:smile_o12:

引用:
原帖由 Sextastic 於 2015-4-11 08:07 AM 發表 查看引用來源

pm爆左未?

嘻嘻又冇咁誇張既!但新手好似最多只可以留10pm 逐個del好似好麻煩所以好多都睇唔到呢!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆