上一頁下一頁
發新話題

關係混亂的hall life(更新P.4,19,38,42)

收藏  |  訂閱
690  146.9k

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-3 11:59 PM 發表 查看引用來源
對住BF點玩失蹤呀..實反面都似:smile_45:
哈, 都係既, 除非你想飛左佢既姐
但好明顯唔會XD"
不過我有時都覺得我無讀過大學會唔會好似MISS左D野咁:smile_o13:
但返工係我自己揀

引用:
原帖由 smartboy169 於 2015-3-3 11:00 PM 發表 查看引用來源

好難捉摸呢D 女仔~
有時候係被迫失蹤...有BF冇計...

請問有無刺激嘢?:p
引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-3 05:00 PM 發表 查看引用來源
都係d曖昧同sp既故事...

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-4 12:09 AM 發表 查看引用來源
有時候係被迫失蹤...有BF冇計...
我地會等你番黎ga ;)

住HALL 的表示未做過未見過
哂左個HALL LIFE

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-3-3 11:02 PM 發表 查看引用來源

但至少有時男友比唔到既野你, 實際上可以係SP/SL搵到既((有時
朋友之間可唔可以有SEX之類就....更睇雙方了
但你個玩下, 即係打算只係玩到你完左讀書.3.?
係呀...SP/SL可以同我傾好多唔敢同男友傾既野不過我唔會搞識既朋友囉...因為我好重視友情
我驚我而家咁玩法,玩到grad左都收唔到手

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-4 12:17 AM 發表 查看引用來源
係呀...SP/SL可以同我傾好多唔敢同男友傾既野不過我唔會搞識既朋友囉...因為我好重視友情
我驚我而家咁玩法,玩到grad左都收唔到手
我感覺你要知你條線係邊唔可以太過界既話, 應該是還好
另一半多數唔接受既話, 當然唔可以俾佢知, 但有D女人係另外, 至少我識過一個係佢自己男人接受到
不過好少數, 所以...你要話只係玩埋今年既話, 未玩埋今年好LO~~~睇你意願既姐

引用:
原帖由 at64 於 2015-3-3 11:11 PM 發表 查看引用來源

比師兄搶先一步
其實我都係
不過應該同一間?
山頂附近既?

附近囉,應該知啦掛:smile_30:

引用:
原帖由 at64 於 2015-3-3 11:13 PM 發表 查看引用來源

我知可以好随便
但一般都只係有聽故分
因為無住
師妹可以比我屈蛇嗎?

點屈呀我而家都冇hall住:smile_30:

引用:
原帖由 at64 於 2015-3-3 11:16 PM 發表 查看引用來源

話唔定我當年有打電話黎鬧過師兄。
搵工先無成績表

做咩鬧人咁衰:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆