上一頁下一頁
發新話題

啊...我要你...口爆新文#684 野戰新文#429

收藏  |  訂閱
1.1k  108.0k

引用:
原帖由 tigerpacific 於 2015-4-8 03:48 PM 發表 查看引用來源
that is soooo fucking good~!!!!!:smile_o12:

妳係B定C呀?
話唔定係abc呢haha

引用:
原帖由 tigerpacific 於 2015-4-8 03:41 PM 發表 查看引用來源
佢又瘦又低炒...真係好難睇得出...
我估唔會165以下啦, hahaha

不過以引人黎講, 我鍾意第一張多D~!
樓主開估了

英雄所見樂曈

引用:
原帖由 Sextastic 於 2015-4-8 03:49 PM 發表 查看引用來源
話唔定係abc呢haha
可能無鍾情ABC, 揸唔晒嗰D波波, 我真係寧願唔要嗱...(純屬個人喜好)

我試過170....企住後插, 妹妹咬住弟弟, 真係......好難忍架~!:smile_o05:

引用:
原帖由 tigerpacific 於 2015-4-8 03:53 PM 發表 查看引用來源
可能無鍾情ABC, 揸唔晒嗰D波波, 我真係寧願唔要嗱...(純屬個人喜好)

我試過170....企住後插, 妹妹咬住弟弟, 真係......好難忍架~!:smile_o05:
講故事聽下

引用:
原帖由 ggxy 於 2015-4-8 03:58 PM 發表 查看引用來源
講故事聽下
唔使啦, 咪又係D 出出入入嘅動作, 再用文字加以修飾咋嘛....
非常普通...妳都一定試過啦, hehehe:smile_o05:

妳係咪BC女唧?:smile_o10:

長腿 但太濛..

引用:
原帖由 tigerpacific 於 2015-4-8 03:53 PM 發表 查看引用來源

唔明你第一句
我想⼂⼀⼀⼀⼁乛⼀⼀

引用:

我想講⋯
你問緊樓主b定c cup時
我搞爛gag⋯佢話唔定係abc(竹昇妹)呢

引用:
原帖由 Sextastic 於 2015-4-8 04:53 PM 發表 查看引用來源

我想講⋯
你問緊樓主b定c cup時
我搞爛gag⋯佢話唔定係abc(竹昇妹)呢
hahahahaha......我以為妳講cup 數, hahaha

樓主比人攪緊:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆