上一頁下一頁
發新話題

Ex 女友變secret lover

收藏  |  訂閱
219  30.0k

早晨吖!

引用:
原帖由 真空甜心 於 2015-3-25 09:45 AM 發表 查看引用來源
早晨吖!
早晨呀甜胸

真空 and Austin 早晨呀!

引用:
原帖由 HensonLaw 於 2015-3-25 09:48 AM 發表 查看引用來源
真空 and Austin 早晨呀!

引用:
原帖由 偽xyz 於 2015-3-25 02:21 AM 發表 查看引用來源

我同你都有差唔多經歷:smile_39:不過係個EX中意我多D但我又剩係中意同佢搞野方面多D。早排佢問過我究竟同佢咩關係,但我真係唔識答佢:smile_13:答佢SL我又唔想佢一直咁等我落去最後我話雖然我都仲有D中意你,但 ...
我都係冇膽講,好彩佢係外國生活,如果唔係就咩左,好似Ching話齋真係當左佢屋企人咁,我果個成7年 ̄︿ ̄

琴晚早訓,但訓得唔好...

覆一覆大家d問題先

1. 我覺得我ex係暫時想享齊人之褔,佢想睇定d先選擇邊個

2. 我自己覺得佢係鐘意我多d, 佢成日話我好,話我靚仔,對佢又專一。

3. 我真係有林過放手,但可能自己性格問題,我當左佢係屋企人,我林佢都係,有時佢講d野又會令我好感動,如果我早d係外國番尼,應該結左婚

4. 我其實某情度上覺得佢仲係我女朋友,我地依舊感稱呼對方,有睇戲,食飯,上對方屋企 (我ex 唔比佢現任上佢屋企,facebook 又冇post個合照,我地d common frd 冇人知佢現任係邊個,只有同我frd個幾個知我同佢散左)

5. 我唔覺得我食緊人地條女,我只係同一個我愛既人保持關係。

引用:
原帖由 victor0429 於 2015-3-25 09:52 AM 發表 查看引用來源

我都係冇膽講,好彩佢係外國生活,如果唔係就咩左,好似Ching話齋真係當左佢屋企人咁,我果個成7年 ̄︿ ̄

我個都係7年幾...
所有以我林你我都明白

引用:
原帖由 HensonLaw 於 2015-3-25 10:02 AM 發表 查看引用來源
琴晚早訓,但訓得唔好...

覆一覆大家d問題先

1. 我覺得我ex係暫時想享齊人之褔,佢想睇定d先選擇邊個

2. 我自己覺得佢係鐘意我多d, 佢成日話我靚仔

3. 我真係有林過放手,但可能自己性格問題,我當左佢係 ...
呢個係重點
其實佢自己都係觀望態度
所以 hold 住兩個

引用:
原帖由 austin~ 於 2015-3-25 10:06 AM 發表 查看引用來源

呢個係重點
其實佢自己都係觀望態度
所以 hold 住兩個
人係貪心所以:smile_45:真係好難攪!

引用:
原帖由 真空甜心 於 2015-3-25 11:03 AM 發表 查看引用來源

人係貪心所以:smile_45:真係好難攪!
你都好貪心呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆