上一頁下一頁
發新話題

Ex 女友變secret lover

收藏  |  訂閱
219  30.0k

引用:
原帖由 austin~ 於 2015-3-25 12:03 AM 發表 查看引用來源

今晚, 發夢個陣
正喎:smile_47:

引用:
原帖由 真空甜心 於 2015-3-25 12:08 AM 發表 查看引用來源
正喎:smile_47:
咁我都搵周小姐發個淫亂春秋大夢先:smile_03:

引用:
原帖由 真空甜心 於 2015-3-25 12:02 AM 發表 查看引用來源
幾時先可以享齊人之福?
齊人之福唔係咁易享。一個唔覺意,好易出事。

引用:
原帖由 Lady2015 於 2015-3-25 12:25 AM 發表 查看引用來源

完全同意

引用:
原帖由 Lady2015 於 2015-3-25 12:25 AM 發表 查看引用來源

我認同,所以情人要好好收藏! 正印要好好照顧!

點解咁似我既經歷,但人地已經話要結婚,唉諗起自己永遠係次選就想喊

引用:
原帖由 HensonLaw 於 2015-3-24 02:28 PM 發表 查看引用來源
續 係外國臨走前同個有男友既師妹,番尼同已經有男友既Ex
http://m.188channel.com/index.php?action=thread&tid=23898179

分左手多過半年,番左尼5個月,我同Ex既關係已經由疏遠變番親密。
開始的時候,都係我 ...
我同你都有差唔多經歷:smile_39:不過係個EX中意我多D但我又剩係中意同佢搞野方面多D。早排佢問過我究竟同佢咩關係,但我真係唔識答佢:smile_13:答佢SL我又唔想佢一直咁等我落去最後我話雖然我都仲有D中意你,但你都知我地感覺已經無以前咁深我唔想再要你為我等:smile_14:但其實我都好唔捨得:smile_o08:始終我都當左佢係屋企人咁

甘你有冇諗過自己食緊人條女呀:smile_30:

引用:
原帖由 真空甜心 於 2015-3-25 12:45 AM 發表 查看引用來源

我認同,所以情人要好好收藏! 正印要好好照顧!
哈哈!完全同意。

引用:
原帖由 victor0429 於 2015-3-25 01:00 AM 發表 查看引用來源
點解咁似我既經歷,但人地已經話要結婚,唉諗起自己永遠係次選就想喊
我又係咁

愛人結婚
新郎不是我

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆