上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] van仔手記(再上細C屋企三)11/12/18更新

收藏  |  訂閱
1.3k  511.9k

估唔到峰迴路轉...
留學生妹變左做熟女...

PS:而加2條支線...寶馬同學生妹
2條線都好吸引:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 一招收你皮 於 2016-7-7 01:37 AM 發表 查看引用來源
估唔到峰迴路轉...
留學生妹變左做熟女...

PS:而加2條支線...寶馬同學生妹
2條線都好吸引:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:
多謝你長期大力支持!
寶馬自我放逐幾個月返黎。

好睇,繼續等你更新。

引用:
原帖由 van仔123 於 2016-7-7 09:16 AM 發表 查看引用來源

多謝你長期大力支持!
寶馬自我放逐幾個月返黎。

其實佢唔應該去外國自我放逐..
講真..以佢性格(你描寫既佢)..睇你所講既佢..去放逐..似係去搵一條J...一條似O個個PK既JJ
所以會4圍去...4圍同人攪野...
搵唔到既...咪當HAPPY下...搵到既...可能人格比個PK好..佢咪可以定落黎..什至同O個條J結婚過世(當地冇人識佢..冇人冇物..咪由頭開始過..攪個移民姐...有錢就攪到啦..)
唔好彩有事死左既...咪當自己唔好彩囉...橫掂最愛O個條J都已經冇價值..
我覺得佢去流浪...會好易出事...(同當地人攪到出事)
小心小心...

引用:
原帖由 CL907 於 2016-7-7 10:26 AM 發表 查看引用來源
好睇,繼續等你更新。

多謝!

引用:
原帖由 一招收你皮 於 2016-7-7 08:04 PM 發表 查看引用來源

其實佢唔應該去外國自我放逐..
講真..以佢性格(你描寫既佢)..睇你所講既佢..去放逐..似係去搵一條J...一條似O個個PK既JJ
所以會4圍去...4圍同人攪野...
搵唔到既...咪當HAPPY下...搵到既...可能人格比個PK好..佢 ...
佢係去散心療傷,相信目的唔係你講咁。
佢返左香蕉,所以安全。
寶馬唔係咩支線,我好耐無見佢,見翻佢,同埋佢咁大改變,所以講下。

引用:
原帖由 van仔123 於 2016-7-7 09:59 PM 發表 查看引用來源

佢係去散心療傷,相信目的唔係你講咁。
佢返左香蕉,所以安全。
寶馬唔係咩支線,我好耐無見佢,見翻佢,同埋佢咁大改變,所以講下。
咁佢而加療完未???:smile_o10::smile_o10::smile_o10:
療完既話...叫佢上黎分享下佢D甜甜故事..:smile_o06::smile_o06::smile_o06:
未療完既話...就要你幫手療多佢幾次啦:smile_o01::smile_o01::smile_o01:

正呀好文章

正,又有得追番

多謝!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆