上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.24

收藏  |  訂閱
1.0k  189.6k

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-6-12 03:38 發表 查看引用來源

師兄講嘅革命勝地真係估唔到邊間?是的 好多都加到250(九成九) 還有—間舊人做新開仍收200 生果道銀行轉入石街的-間 但-入去就入正題 十多分鍾左右 但求一放師兄可—試 未知師兄所講是否同-間? ...
革命勝地在E街,隔離有間好舊的辦館。
這間革命勝地係ssp髮仔之中,歷史較久的少數兩三間之一。

引用:
原帖由 大jer明 於 2020-6-13 00:43 發表 查看引用來源

哦!get到  東X紅  這間好舊 閣樓好似山洞—樣 但床頭有洗手盆 好方便😂

引用:
原帖由 大jer明 於 2020-6-13 00:43 發表 查看引用來源

西圓綠

今日,行咗轉,見唔晒四妹新人,再行都只見壯健 c 10。海街轉角都唔見有 c 9。
墮 lin 反而好笑容招手。

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-6-12 14:49 發表 查看引用來源

呢個時勢加5草都尚可接受 話晒樣樣嘢都加晒價 可能我小氣 我最接受唔到是時間問題 初初玩髮仔係咁意都幫你按下 偷都係偷十多廿分鐘 但現在間間都一入去按腳 跟著不用講 十五至廿分鍾 搞掂你 沒趣 話時話師兄有冇試 ...
無試過

昨天試了一間在竹街,有個白滑30中長髮,樣貌娟好,佢話第一日返工,食左機餐上可解甲,C波左右生仔波, 下路不通只可隔褲摸,因為我無興趣食大餐, 所以無問有無大餐同埋大餐收幾錢。

回覆 780# hk210121 的帖子

平均糸一樣或有時有瘦底后生D咁

回覆 786# mikekophone 的帖子

師兄。 請俾多些提示。  謝謝

回覆 788# jacky20062008 的帖子

近福華街,Part 1唔好太大期望, Part 2都慢慢舒服的, 不過老板娘好識講價,要同佢交下手先,其他囡好一般! 老板娘樣都幾好!

引用:
原帖由 mikekophone 於 2020-6-14 14:41 發表 查看引用來源
近福華街,Part 1唔好太大期望, Part 2都慢慢舒服的, 不過老板娘好識講價,要同佢交下手先,其他囡好一般! 老板娘樣都幾好!
是否曾FIGHT小廚旁?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆