上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.24

收藏  |  訂閱
1.0k  189.5k

引用:
原帖由 corla_coll 於 2020-5-7 23:33 發表 查看引用來源
师兄點解覺得Bear唔OK呀?大乳牛呢 你其實可以扮等過馬路 趁無人就低頭扮講電話沖入去就得
大乳牛即係邊間,謝.

四妹度來左兩個c9, 一個C9 feel, 一個執得正啲, 揀左後者, 唔係好識按不過有互動.  
個係一般過程升空完事

引用:
原帖由 OWEN312 於 2020-6-2 23:35 發表 查看引用來源
四妹度來左兩個c9, 一個C9 feel, 一個執得正啲, 揀左後者, 唔係好識按不過有互動.  
個係一般過程升空完事
今日經過見到,想知有冇波路?thx
我比較鍾意之前果個肥c10

引用:
原帖由 hk210121 於 2020-6-2 23:36 發表 查看引用來源

今日經過見到,想知有冇波路?thx
我比較鍾意之前果個肥c10
後者普通波, 用個bra突然出來

以前個個肥C10 pink 架, 又肯按, 好野黎

引用:
原帖由 OWEN312 於 2020-6-3 12:24 發表 查看引用來源

對奶諗起都扯扯地,又大又pink 手感好
但好似冇做了

引用:
原帖由 OWEN312 於 2020-6-2 23:21 發表 查看引用來源
大乳牛即係邊間,謝.
會唔會係福乳果間

引用:
原帖由 OWEN312 於 2020-6-3 12:24 發表 查看引用來源

40/50路, 一定靠功夫取勝

回覆 698# kwokpingchow 的帖子

佢令我冇點驚就係咁 好似有人講過會v7叫人 同門口拉人入去
我好怕啲好hur既女

髮仔乳量排行榜

太多人pm 唔逐個覆
自己估自己搵自己睇

排名愈高愈大

1. 大鍋隔離個間超巨乳c9 仲要唔算肥
特徵 眼細細 啡頭髮 普通c9
未開過大 但玩波都值 堅大 E-F cup

2. 福雨乳牛 應該係ssp第二大
皮膚好小肥 算後生 好砌 投入
D-E cup

3. 衣車對面老闆娘
呢排好似返左大陸 唔介意煙味 可以試試 D-E Cup

4.99店大鍋
服務好 波大又挺 算唔錯架 幾好砌!
D Cup左右

5.四妹店肥c10
Pink 挺 好手感 正
冇得開大 呢排唔見返工 唔知有冇做

6. 紫花對面捲髮c9/四妹
兩個差唔多size 捲髮c9後生d白滑d
都值得試試既 D cup左右

7. 福雨斜對面 大波c8
後生順眼好笑容 波大 但腩偏大
整體幾好 但未試過開大

打住先,試埋其他再補充

引用:
原帖由 hk210121 於 2020-6-4 12:04 發表 查看引用來源
髮仔乳量排行榜

太多人pm 唔逐個覆
自己估自己搵自己睇

排名愈高愈大

1. 大鍋隔離個間超巨乳c9 仲要唔算肥
特徵 眼細細 啡頭髮 普通c9
未開過大 但玩波都值 堅大 E-F cup

2. 福雨乳牛 應該係ssp第二大
皮膚好 ...
多謝師兄無私分享

上一頁下一頁
發新話題