上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.24

收藏  |  訂閱
1.0k  189.5k

話說幫襯乳點
肉白相見 淺啡 吸手 皮膚白 小腩 頭髮小曲 聊大3老毛
Ok可食用 算緊
但我其實想食巨乳 仲未食到

引用:
原帖由 uji_lover 於 2020-5-20 23:20 發表 查看引用來源
話說幫襯乳點
Ok可食用 算緊
豉油婆?

想知如意除咗亞華外,另有亞蘭,還有開工?

引用:
原帖由 newbc 於 2020-5-21 13:17 發表 查看引用來源
豉油婆?
唔係啦,仲有另外一個小小曲髮但年紀較大,波較細
一直在雨點返工的.....

乳牛比佢後生好多皮膚又滑,自從食過乳牛之後唔會再想返食佢

引用:
原帖由 uji_lover 於 2020-5-20 23:20 發表 查看引用來源
話說幫襯乳點
Ok可食用 算緊
仲未食到乳牛?
唔係掛....

回覆 655# ccwu56x2 的帖子

未食到 上面有人覆左 係其他人 應該以巨乳為目標

食咗小雨點 青筋乳牛。大波。好砌。   俾3魚 話係4魚。 OK。 唔同你拗。 4魚。 無下次
俾多2魚去遠d睇風景。享受90分鐘好過

引用:
原帖由 jacky20062008 於 2020-5-21 18:26 發表 查看引用來源
食咗小雨點 青筋乳牛。大波。好砌。   俾3魚 話係4魚。 OK。 唔同你拗。 4魚。 無下次
俾多2魚去遠d睇風景。享受90分鐘好過
過程分享下?
黑提?包吹?

回覆 658# 1351 的帖子

淺啡lin頭  真波 皮膚好滑。 用套吹  小小肚腩  砌起嚟pak pak 聲。 有呻吟。當然係假啦。聽到 隔離床都有。  波係好靚。仲係挺。 唔係墮lin.    SSP髮仔 嘅 波波選美。 唔係第一都第二。 始終收 4魚就要諗諗。  定係我好昆d。 😩😩

請教大家小雨點青筋乳牛系咪肥黑髮紥辮仔,著黑衫黑短褲坐門口果個?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆