上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.24

收藏  |  訂閱
1.0k  189.5k

引用:
原帖由 KENNY.V 於 2020-4-25 20:28 發表 查看引用來源
有冇師兄記得石街曾輝嗰邊半邊樓梯個士油去左邊,嗰時重有個髮花現在左紫色花對面做緊
長沙灣道轉石街未到曾輝個豉油唔係紫色花對面果個咩……
或是另一個 ?果個唔見好耐  有大半年了

士油不知去向,當年蓄馬尾,主力理髪,開大收我五佰,身型靚。紫色花對面做緊叫亜紅,不識飛髪
引用:
原帖由 KENNY.V 於 2020-4-25 20:28 發表 查看引用來源
有冇師兄記得石街曾輝嗰邊半邊樓梯個士油去左邊,嗰時重有個髮花現在左紫色花對面做緊

想問石街樓梯個間有無野玩??因要上樓梯,無樣睇,吾知咩料,
佢既對面~西南個士油我試過OK FEEL,
仲有大排擋對面,憎FAI 隔離間髮仔,有條後生女好正,應該無野玩

[quote]原帖由 Interested 於 2020-4-25 23:39 發表 查看引用來源
士油不知去向,當年蓄馬尾,主力理髪,開大收我五佰,身型靚。紫色花對面做緊叫亜紅 ,不識飛髪 [/q、uote]蓄馬尾士油身形幾正架,不過已失蹤了

引用:
原帖由 Interested 於 2020-4-25 23:39 發表 查看引用來源
士油不知去向,當年蓄馬尾,主力理髪,開大收我五佰,身型靚。紫色花對面做緊叫亜紅,不識飛髪
呢間半條樓梯試過鐵門閘入去開大. 但只搞一次,印象不深記憶已模糊。
斜對面另外一間細門口,竟然見到好耐好耐之前海街店,當時AA紅小燕仲在時既鼓油。不過是C10, 我吃不下。呢間行前少少,又有另外一間。

引用:
原帖由 steinjack 於 2020-4-26 12:17 發表 查看引用來源

呢間半條樓梯試過鐵門閘入去開大. 但只搞一次,印象不深記憶已模糊。
斜對面另外一間細門口,竟然見到好耐好耐之前海街店,當時AA紅小燕仲在時既鼓油。不過是C10, 我吃不下。呢間行前少少,又有另外一間。 ...
半邊樓梯以前去過一次 這店最近去過-次 中年大媽 對面未去過 行前小小靚妹純理髮 隔離就…………不過煙味重

今朝薯片又語音 call 客。唉呢排小豬當道都唔醒目嘅

引用:
原帖由 jasonoyster 於 2020-4-26 13:26 發表 查看引用來源
今朝薯片又語音 call 客。唉呢排小豬當道都唔醒目嘅
佢間舖都未開過門 無收入!

半邊梯嗰面金城舊士油吾做我生意,我衰在似綠色 object ?

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-4-26 13:42 發表 查看引用來源

佢間舖都未開過門 無收入!
我估佢密密 call 客私約爆房或者番公司落閘掛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆