上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.24

收藏  |  訂閱
1.0k  189.4k

引用:
原帖由 jasonoyster 於 2020-4-21 23:48 發表 查看引用來源
01唔係話執左啦咩?
一早摺埋佐啦。02之前係01個妹既,好大挺波,有時帶眼鏡,樣甜甜地,又好砌,後來好快失蹤了。

引用:
原帖由 TAT0493 於 2020-4-22 01:39 發表 查看引用來源
01 係大鍋對面橙色嗰閒。依家已經無咗。
依次序,03 係醫局側邊,04  係竹街以前唯美隔離,05 係薯片側。
對對,師兄好野。

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-4-21 17:20 發表 查看引用來源
始終矮小嬌小。。。。。
莫非佢就係講緊既阿華?

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-4-21 19:36 發表 查看引用來源
係咪戴眼鏡果個? 果個都ok 咁石街頭單波果間咪06 😂
我個人唔會咁計,因為01-05,都好似係見到有血緣既姐妹座館。石街單波唔算係有此關係掛。唔知有無高人指正一下呢。

引用:
原帖由 steinjack 於 2020-4-22 18:33 發表 查看引用來源

我個人唔會咁計,因為01-05,都好似係見到有血緣既姐妹座館。石街單波唔算係有此關係掛。唔知有無高人指正一下呢。
另外,05有兩個會帶眼鏡,一個係我講既C10, 另一個係以前在01, 03做過既爛吊C9. 佢潛建但砌起黎都幾狠下,以前。而家就唔知。

引用:
原帖由 1351 於 2020-4-22 17:11 發表 查看引用來源
係味即係夢x花?
果間多人剪髮💇‍♂️有冇野玩?
呢條問題🙄🙄🙄🤔🤔🤔

引用:
原帖由 steinjack 於 2020-4-22 18:28 發表 查看引用來源

一早摺埋佐啦。02之前係01個妹既,好大挺波,有時帶眼鏡,樣甜甜地,又好砌,後來好快失蹤了。
真係喎 ……高高地嘅 唔見好耐

引用:
原帖由 steinjack 於 2020-4-22 18:36 發表 查看引用來源

另外,05有兩個會帶眼鏡,一個係我講既C10, 另一個係以前在01, 03做過既爛吊C9. 佢潛建但砌起黎都幾狠下,以前。而家就唔知。
我成日都見一個帶眼鏡咋喎……白白淨淨咁 係咪師兄你講果個  其實都 ok

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-4-22 20:00 發表 查看引用來源
呢條問題🙄🙄🙄🤔🤔🤔
行經睇唔岩未入過閘

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-4-22 20:06 發表 查看引用來源
我成日都見一個帶眼鏡咋喎……白白淨淨咁 係咪師兄你講果個  其實都 ok
果個我都想試下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆