上一頁下一頁
發新話題

企企上床戴埋透明面罩

收藏  |  訂閱
54  8.2k

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-8-3 14:46 發表 查看引用來源

就算執纸皮,攞综援,都夠佢揾一世姥姥。

即喺日日食廿蚊饭盒,成日喺到炫耀,我認為,唔喺傻,就喺小学G。
成日慕人富贵厭人窮,揸枝靓酒高贵,薀莎揼骨先高级,老作19仔,

七兄,清者自清,你有你,何須勞氣。咸記北角你有樂趣,人不知魚之走樂,皆因他不魚。笑笑吧。

引用:
原帖由 奇人奇技 於 2020-8-3 19:30 發表 查看引用來源
七兄,清者自清,你有你,何須勞氣。咸記北角你有樂趣,人不知魚之走樂,皆因他不魚。笑笑吧。
最緊要自我感覺良好, 開心就得.

回覆 33# hkg369 的帖子

Agreed, everyone have own happy circle lol

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-8-3 14:45 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-8-3 14:33 發表 查看引用來源
一個援交(援助交往)500/鐘,同一個援交(援助性交)150/Q,更須要錢,我認援交姥姥,更能助人,而所謂賤視企企, ...
男人老狗,學埋d八婆潑婦,咒人早死早着,品格卑踐也!

引用:
原帖由 mormor88 於 2020-8-4 20:14 發表 查看引用來源

男人老狗,學埋d八婆潑婦,咒人早死早着,品格卑踐也!
阿七係讀緊幼兒班
边個嘈阿七
阿七就吾同你玩!!!
哈哈哈!!!
老人变細蚊!!
要食西(瓜)汁!!!

哈哈!!

引用:
原帖由 dlsfdlsfdlsf 於 2020-8-4 21:26 發表 查看引用來源
阿七係讀緊幼兒班
边個嘈阿七
阿七就吾同你玩!!!
哈哈哈!!!
老人变細蚊!!
要食西(瓜)汁!!!

哈哈!!
西汁好味,濕鳩仔食自己的米青

引用:
原帖由 dlsfdlsfdlsf 於 2020-8-3 12:36 發表 查看引用來源

完全贊成師兄所言!!

小弟姪阿七亦非妒忌阿七去吊老姥蛯,亦非妒忌阿七向老老老壓價由百伍元一Q壓至百二拾.(阿七舊帖係甘講,非屈佢,),重沾沾自喜,話自己鼻尖頂老西的。若阿七係住劏房,攞綜援,執纸皮為生,(可能係真,比我踢爆)量入為 ...
退休公務員有長糧、有退休金,又借過hfs買樓
一定逍遙過我地!

只不過係太重口味! 仲要大量引用嘔心圖片

引用:
原帖由 china_enter 於 2020-8-8 17:30 發表 查看引用來源

退休公務員有長糧、有退休金,又借過hfs買樓
一定逍遙過我地!

只不過係太重口味! 仲要大量引用嘔心圖片
七碌,HFS是俾33点以上供樓

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-8-8 18:27 發表 查看引用來源
七碌,HFS是俾33点以上供樓
你不是高級公務員嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆