上一頁下一頁
發新話題

關於佐敦天X人X一問

收藏  |  訂閱
79  12.6k

引用:
原帖由 china_enter 於 2020-8-1 14:35 發表 查看引用來源
剩係兩個鐘,齋抽水,人均幾多錢?啤酒點賣法?假如不再進一步叫條女含撚、打手槍或做愛,有無其他費用,諸如雜費、tips費、房費、服務費、小食費、厠所費,毛巾费,纸巾费,唱歌費,色蛊费、冷氣費、電費、清潔費、膠袋費? ...
我冇去呢啲場玩,所以具體收費要由識途老馬答你。

我只係識得一個女仔有喺呢啲場返part-time,聽佢講過佢所知嘅個案。

呢個女仔本身高學歷而且日頭份正職都唔係低薪水,但係因為屋企開支大先至去做呢啲,而佢去做嘅目的係去識客sell佢日頭做份工嘅products。

據佢講,做呢啲場嘅女仔有好幾類。

有啲會同人客「出街」,即係有下文,價錢完全視乎個客同個女仔之間同意。

佢話佢自己唔「出街」嘅,頂多陪唱歌飲酒。至於俾唔俾揸波、收唔收錢呢啲,就真係視乎個別女仔,有啲女仔真係齋陪唱歌飲酒。

有啲女仔會「出街」,有啲唔出,試過有人客睇中個唔「出街」嘅女仔,好想同佢出,開價一皮過一晚。但係個女仔唔肯,就俾個客鬧鑊甘。而呢個價其實唔少女仔都肯做。

亦有啲女仔目的係喺呢啲地方搵照顧。如果人客肯俾多少少錢就扑到,就冇客肯使錢照顧,所以佢哋目標好清晰,一定要個客俾到一個數目嘅照顧,先可以上床,而上咗床,就淨係俾呢個客屌。

例如佢講過一單嘢俾我知,一個阿伯想以每月$25,000包一個女仔同自己同居,另外包食包住同埋請個女仔去自己公司做嘢順便睇實。

個女仔嘅同事都話呢個做得過吖。

但係呢個女仔只不過因為生活艱難,想借呢啲場做平台去搵照顧,佢實在哽唔落呢個阿伯,但因為實在想搵一筆錢,於是提出要求想喺正式包養之前先要一筆錢。

阿伯開出10皮,如果個女仔接受,咁就先去女仔住嘅地方過幾晚夜先,然後搬過去阿伯度正式包養。

個女仔諗咗成晚,終於都唔想接受,因為真係哽唔落。

所以係有唔同女仔。

當然有啲喺呢啲場浸得耐嗰啲已經睇得好化,但亦有啲新做,或只係諗住喺度賺些少鐘錢兼借呢啲地方識吓主僱嘅女仔。

假如扑嘢係目的,唔想嘥時間攪咁多又媾、又微信聊天呢啲嘢,咁我估桑那場比較明碼實價兼且相宜好多。

回覆 30# dcat20 的帖子

講得好啱! 我個相好次次都係收我咁多, 唔會因為經濟差左收少D!

回覆 30# dcat20 的帖子

Haha就糸揾完你笨有錢先享受其他生活人生美食玩玩有錢型男之類嘛哈哈哈哈

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-8-1 20:03 發表 查看引用來源
Haha就糸揾完你笨有錢先享受其他生活人生美食玩玩有錢型男之類嘛哈哈哈哈
師兄太多幻想喇

回覆 4# siew1203 的帖子

It's alright
溝唔到咪契哥客戶
溝到咪情人玩伴
無咪幻想
有亦無人知
正常丫哈哈哈

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-8-1 23:07 發表 查看引用來源
It's alright
溝唔到咪契哥客戶
溝到咪情人玩伴
無咪幻想
有亦無人知
正常丫哈哈哈
就算有都係少數啫。

人哋搵錢真要嚟貼仔咩?

幾多個係咁?

咪一竹篙打一船人,人哋搵食你唔係幫襯就咪害人啦。

引用:
原帖由 dcat20 於 2020-8-1 18:16 發表 查看引用來源
我冇去呢啲場玩,所以具體收費要由識途老馬答你。

我只係識得一個女仔有喺呢啲場返part-time,聽佢講過佢所知嘅個案。

呢個女仔本身高學歷而且日頭份正職都唔係低薪水,但係因為屋企開支大先至去做呢啲,而佢去做嘅目的係 ...
會時暴徒廢青嗎?

引用:
原帖由 china_enter 於 2020-8-2 11:43 發表 查看引用來源

會時暴徒廢青嗎?
佢日頭做保險嘅。而且,呢個圈子好少見到黃嘅,因為做嘅都係大陸女仔,而嚟玩嘅好多都係生意佬,黃嘅冇辦法融入到。

回覆 36# dcat20 的帖子

不是貼仔
糸樣樣都有哈哈
少部份有已夠多了
哈哈有幫襯亦有不同玩法
害咩人啫各有各故事哈哈哈哈

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-8-2 14:05 發表 查看引用來源
不是貼仔
糸樣樣都有哈哈
少部份有已夠多了
哈哈有幫襯亦有不同玩法
害咩人啫各有各故事哈哈哈哈
有時啲客人自我陶醉啫。

好多時係小姐演出投入、迫真,於是人客諗太多啫。

人客永遠唔會知道小姐之間喺背後點樣講佢哋。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆