上一頁下一頁
發新話題

111新冠下的插秧,咸記,忍唔到,照濑

收藏  |  訂閱
53  7.7k

引用:
原帖由 fums 於 2020-7-25 11:42 發表 查看引用來源
點解羊羊次次係咸記搵到都係百五,我次次都二百??因為係熟客??還是要講价?
因為次次都係發夢,同個個金多港中招,係八樓飲麦哥倫12年,美国城市会所坐海市辰楼,鬼门,一能樣
剩係龍蝦位個班都係個個開百五,發梦啦

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-7-25 12:05 發表 查看引用來源

應該瀨到隻老G欲仙欲死,有錢收架。

佢比150蚊算有品啦,你敢唔敢食臭鮑先。
老作红門去鬼门,麦可倫12年好能cheap,作30年,濑閪点好味,你的老作濕鸠仔点識

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-7-25 12:59 發表 查看引用來源
老作红門去鬼门,麦可倫12年好能cheap,作30年,濑閪点好味,你的老作濕鸠仔点識
咪嘈交啦,係呢d討論區有乜×野好嘈都係講d風花雪月野,有也春野好嘈,徙×气.羊羊正經答我啦

引用:
原帖由 fums 於 2020-7-25 15:41 發表 查看引用來源
咪嘈交啦,係呢d討論區有乜×野好嘈都係講d風花雪月野,有也春野好嘈,徙×气.羊羊正經答我啦
依度冇人哎交,人老自不然鳩吹當飯食,再唔吹以前點點點好快連屋企都唔識返。咸記五六十路雞係街食塵流汗無人問樽幾粒鐘都不知幾想返上房,你肯問價回佢百五仲唔拿拿聲捉你條賓周返上去!!!

引用:
原帖由 fums 於 2020-7-25 15:41 發表 查看引用來源
我好正经答你,係咸記我食左嘅除左執左袜鋪件尤物,同企日本城件似江嘉敏係二百外,其他都係百五,開價,龍蝦位,日本城打躉全百五,得如对面生果檔,執左名牌电動工作個便個的後生的就開二百,你若果你屌親都要玩環吹,濑閪要慢慢啜,又要車,屌完又要濑閪,事前事後鸳鸯浴,你幫洗閪,佢同你洗能,咁就算老閪都要收两百

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-7-25 00:55 發表 查看引用來源

依度冇人哎交,人老自不然鳩吹當飯食,再唔吹以前點點點好快連屋企都唔識返。咸記五六十路雞係街食塵流汗無人問樽幾粒鐘都不知幾想返上房,你肯問價回佢百五仲唔拿拿聲捉你條賓周返上去!!! ...
要留意係咸記五六十路雞係街食塵流汗個隻,執到喊三声個种老醜g.....

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-7-26 06:46 發表 查看引用來源

要留意係咸記五六十路雞係街食塵流汗個隻,執到喊三声個种老醜g.....
仲有件二百磅肥西依輪唔見,YY提起我要濑佢隻閪,見到上傳時間相,飛的去,依輪望落G少左,原來客多上晒楼,兜完一轉,再行企的唔同晒,多左後生鸡同客,夜场熄燈,红門入鬼门,唔好去照開無牌夜場,拉,受靶,可揸住枝麥哥倫12個樽,內載係乜飲個個先支,來咸记公園同妓評家吹下,唔使500/鐘,昅下風情北嫂,可能又見上楼那個是我

回覆 6# 西九理性的羊羊 的帖子

平安下面咪長期有件咯
十年3650日

回覆 15# 西九理性的羊羊 的帖子

阿某都知咸150為主架啦
糸個別或生面口個D反正主動企硬200先啫哈哈哈哈

引用:
我正经答你同一的答你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆