上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
1.5k  508.2k

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2018-5-8 07:37 PM 發表 查看引用來源
雖然樓主寫到開心興奮,但我硬係睇到不爽野,就係呢句:「你攞咗佢嘅第一次, 仲唔封一封利時比佢!」

知唔知咩女性嚮性交完會畀利是處男?

知唔知 Eric 心入面當你係咩?

仲咁開心? 唉... ...
慢嘗君師兄,唔好想太多,故仔嚟啫,故仔嚟啫...

有文彩,有思路

引用:
原帖由 雯_雯 於 2018-5-8 08:40 PM 發表 查看引用來源

佢都好突然, 我未有準備就入左!
我中途停左佢, 有叫佢帶返套先...
要冷静对待呀

引用:
原帖由 慢嘗君 於 29/3/2018 01:29 AM 發表 查看引用來源
意見一面倒, 如果其他故仔都咁多討論就好了...

講番正題

同一件事, 老公做, 冇感覺, Eric 做, 感覺好強烈

老公想 3P, 離婚
Eric 想 3P, 可能接受到嘅

所以唔係咩 Eric 掛住你, 有短訊, 有小禮物, 你係佢全部, 所以你愛佢, 係掉轉, 因為你愛佢, 所以佢做咩都係好

至於點解愛, 其實愛情係 irrational, 冇因果關係吧,  ...
睇到樓主話要離婚........ 果刻我真係沉咗....... 如果換轉係我,離開晒兩個男人!

引用:
原帖由 雯_雯 於 27/3/2018 10:32 PM 發表 查看引用來源

近十年了,我頓悟到失去愛情是無法修補。感謝你一直照顧我, 珍惜我。但我倆感情轉淡, 回頭相愛太難了。早日忘記我吧! 今生只怕負了你。但願平行世界的我,會好好珍惜你。 ...
樓主,我知你離婚係因為對你老公產生咗愧疚.....
就算堅係離婚都不一定要揀ERIC吧...... 感覺佢過咗火了!

引用:
原帖由 xxDD999 於 30/3/2018 08:26 PM 發表 查看引用來源
樓主呢個Post最正係由一開始無諗過出軌,到後來慢慢改變的心路歷程,好似睇緊格雷咁,令到大家完全投入樓主的處境,其實大部分玩多p的夫妻、情侶一樣,會有一個過程,可能有部分人會覺得變態,或者女方是為討好男方被迫去接受,不過現實係,當女方投入這種性愛方式之後,以後再玩往往係由女方主動要求去玩 ...
絕對係個人喜好,都冇話變唔變態.....
但總要雙方都首肯咗先可以進行,而唔係先斬後奏。
雖然,樓主後來比ERIC知道佢接受到.... 但未得到樓主確定前就已經下手,本人覺得佢一開始就冇尊重過樓主。

引用:
原帖由 bat0919 於 7/4/2018 12:18 AM 發表 查看引用來源
不過eric都選擇同雯雯一齊 應該都係信任雯雯啦 唔會只係放時間而無感情 唔會對雯雯玩完即棄 我諗雯雯都可放心
希望係啦!我再追埋之後嘅帖先~

引用:
原帖由 bat0919 於 7/4/2018 01:02 AM 發表 查看引用來源

如果曖昧對象太過正 正過自己老公好多好多呢  咁又會唔會把持唔住呢
如果對自己老公仲有感/愛情同時對方都已有家室,咁就唔會把持唔住嘅~
但若果對方係單身就好難講......

引用:
原帖由 慢嘗君 於 12/4/2018 12:04 PM 發表 查看引用來源

樓主其實係佛系女友

唔反對男友對佢做其他女仔接受唔到嘅事
唔反對男友將佢啲裸照通街派
唔反對男友鼓勵朋友意淫佢
唔反對男友任由朋友非禮佢
唔反對男友展露佢雙峰畀人狂昅影相
唔反對男友安排其他人性侵佢
唔反對男友計劃佢參與多人性愛

最後便感到被愛了! ...
我不入地獄,誰入地獄?

其實 Berti一放低我, 我就已經推開咗佢。 我唔係唔畀佢咩! 只係我想佢帶番個套先! d

Berti同我講咗聲 sorry ! 我都唔知應該點答佢 , 唔通同佢講唔緊要咩!!!

Eric 就代我話咗Berti, 話溝通過大家要安全喎 ! Berti有啲尷尬, 攞住個避孕套都唔敢帶上去!

Eric 叫我去沖個涼先, 我估 Eric有嘢要同佢哋講, 所以我冇問就入咗洗手間。沖涼期間 我聽到佢哋傾緊嘢, 到我沖完, 包反毛巾後就行返出去。

一出到去, 就已經見到佢哋兩個戴咗避孕套, 佢哋唔使講 , 我都知道佢哋要做啲乜嘢。 Eric 叫Berti攞走咗張key card, 然後Boom一聲, 所有燈, 冷氣, 全部熄曬。

Eric 拖住我行去窗口邊 , 再打開窗簾 , 叫我趴喺落地玻璃窗前。 望住對面就見到樓景, 我又諗, 對面會唔會望到返過嚟! 日光日白 , 既然我都望到對面, 見到個廳啲人做緊啲咩! 換轉嚟講 , 即係人哋都會望到過黎!

當我仔細留意對面樓, 我就感覺到有四隻手係我身體上遊來游去。 佢哋摸嘅方法, 摸嘅力度, 停留嘅時間, 都係唔同嘅。

Eric 呢個時候, 捉住我其中一隻手, 帶領我去摸下Berti下邊, 佢想我幫Berti手淫。 當我開始動作嘅時候, Eric 又捉住我另一隻手, 幫佢做同樣嘅動作。

第一次, 同時間攞住兩條陽具。 我想同大家講 , 係好難控制嘅! 唔知道係長度唔同? 抑或係怕整痛佢哋或者唔舒服, 仲有揸住個痴笠笠嘅套係唔舒服嘅, 總之怪怪地!

但係,畀四隻手去服務真係好舒服, 我就滿足下佢哋啦!

Chok咗一陣, Eric 搭住我膊頭 ,然後拉我去佢前面。 Eric同我講, 佢想後面入黎, 佢推我去玻璃窗到, 然後就搵位插我。

Eric 一插 就已經插到最入, 原來我身體係呢個小時裏面 , 都係作戰狀態 。

冷氣停左, 除左成身好熱出晒汗之外, 成間房都好靜, 終於第一次聽到有水聲! 我知我哋三個都聽到, 我唔知點解, 但係估到係是但一方架體液......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆