上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
1.5k  508.2k

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2018-5-1 10:38 AM 發表 查看引用來源

看來我太多口了,要忍下

我想指出如果你同 Eric 兩人啲片流出,會被人覺得你儍,蠢,被男友出賣...

但 3P 片流出會被人認為你隨便... 有分別的

講完,收口睇故仔
第一次3P起初連對象係邊個都唔知,唔係隨便,可能係太愛過男人...
還有行山那一次,可以不了了之?Eric實在太幸福了

引用:
原帖由 bat0919 於 2018-4-30 02:01 PM 發表 查看引用來源
點解明知有機會外洩都重要比eric拍片
一陣鬧反咗 放哂上網點算 

不過以前都拍過唔少片同相
未鬧翻都可以放上網,佢唔放唔代表佢班friend唔放, who knows?

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2018-4-30 11:44 PM 發表 查看引用來源

條片有一男一女,同條片有兩男一女,流出的話對女主角的傷害只係 90 分同 100 分的分別吧!

的確 Eric 早有偷拍與分享嘅歷史,3P 片只係多一個人啫,無所謂啦,樓主真係咁諗?
遲下應該俾eric調教到唔認為呢d係傷害

證明愛情 係會令人迷失 一切都唔會介意 
就正如有啲人感情失敗去跳樓 或者斬死對方一樣

引用:
原帖由 雯_雯 於 2018-4-6 11:23 AM 發表 查看引用來源

多謝明眼人! 知道你都係善意提醒
但係開心多十年唔係好嗎?
係唔係可以開心多十年言之尚早,不過小弟就真係唔睇好,我都係有經歷嘅人,結局往往同歷史一樣.  一路睇住劇情發展,其實樓主好早以前已經變左心,字裡行間我覺得當時仲話愛你老公(前夫)係自欺欺人,他早就燒着自己了。Anyway, 願樓主你繼續快樂~

勸到口水乾, 算把啦, 買定花生, 一路聽故仔, 一路打J, 方為上策!

呢個故事好很長,要買包超大花生

引用:
原帖由 bat0919 於 2018-5-6 10:26 AM 發表 查看引用來源
證明愛情 係會令人迷失 一切都唔會介意 
就正如有啲人感情失敗去跳樓 或者斬死對方一樣
愛過無悔就無問題嘅,太過極端或者all-in嘅就祝君好運喇~

引用:
原帖由 明眼人2015 於 2018-5-7 04:02 PM 發表 查看引用來源
勸到口水乾, 算把啦, 買定花生, 一路聽故仔, 一路打J, 方為上策!
我都係咁話,同自己講:故仔嚟啫,故仔嚟啫...

不過都會替樓主擔心,佢身邊冇個正常

越墮落越快樂....

希望有正宗港女, 講下比人 double penetrated 的感覺....
十分吸引... 版主加油...:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆