上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
1.5k  508.3k

佢係後面插, 又一路向前頂住我, 我根本企唔定, 所以佢越頂我就越向前行。

我知道Eric目的, 佢想我跌向前, 然後要我幫個男仔含。但其實佢連插我都有難度, 我向前仆, 佢都抽離開左入唔到。

突然一下, 佢扯著我後面個手扣, 佢扯得我手腕好痛~~~~(>_<)~~~~

跟進又滑入黎, 一時雙手扶住我條腰, 一時又拉扯我個手扣。

係佢插緊我嘅時候, 佢終於解開我手扣, 我亦自然放返低隻手, 郁郁手腕, 再向前平衡, 我知道前面個男仔坐在係張床, 一路望我, 一路伸手摸我對奶。

後邊越頂越用力, 我就諗住借前面個男仔幫我平衡返, 但係一摸佢大脾, 點解係咁...

引用:
原帖由 雯_雯 於 2018-4-25 07:59 PM 發表 查看引用來源
佢係後面插, 又一路向前頂住我, 我根本企唔定, 所以佢越頂我就越向前行。

我知道Eric目的, 佢想我跌向前, 然後要我幫個男仔含。但其實佢連插我都有難度, 我向前仆, 佢都抽離開左入唔到。

突然一下, 佢扯著我後 ...
發生咩事,又有另一男坐床邊迎妳!

引用:
原帖由 雯_雯 於 2018-4-25 07:58 PM 發表 查看引用來源

我入得房, 你話我預期會有咩事發生呢?傻瓜!
咁我誤會了, 見你話唔想摸陌生男人下面, 被迫摸完當完成任務, 以為你會擔心要進一步, 原來 no big deal...

有個女仔?

後邊越頂越用力, 我就諗住借前面個男仔幫我平衡返, 但係一摸佢大脾, 點解係咁...

係吹氣公仔

引用:
原帖由 nairb13 於 2018-4-26 01:45 PM 發表 查看引用來源

係吹氣公仔
無腳毛嘅!

引用:
原帖由 雯_雯 於 2018-4-26 01:49 PM 發表 查看引用來源

無腳毛�!
膠咪冇囉

引用:
原帖由 雯_雯 於 2018-4-26 01:49 PM 發表 查看引用來源

無腳毛�!
之前摸緊果個有腳毛,依家冇,樓主想講房內仲有第四人?

好小見男人冇腳毛,第四人可能係女人

4P / changing partner 了

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2018-4-26 03:27 PM 發表 查看引用來源

後面個會吾會吾係Eric 黎?

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2018-4-26 03:27 PM 發表 查看引用來源

我唸起alex,咁即係alex同佢條女啦。你地玩交換

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆